Elhunyt Matus György Jászai Mari-gyűrűs színművész

halál Matus György színész díj Vörösmarty Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vörösmarty Színház bejelentette: elhunyt Matus György színművész. 72 éves volt. 

A Vörösmarty Színház közösségi oldalán tudatta a hírt, hogy társulatuk tagja, Matus György színművész elhunyt életének 72. évében.

"Munkásságát 1983-ban Déryné-díjjal, 1998-ban Jászai Mari-gyűrűvel, 2000-ben pedig Vörösmarty-gyűrűvel ismerték el. Emlékét szívünkben örökre megőrizzük! A színművészt a Vörösmarty Színház saját halottjának tekinti" - írta bejegyzésében a színház.

Elhunyt Szepesi György, a magyar rádiózás legendájahttp://www.life.hu/kult/20180725-elhunyt-szepesi-gyorgy-a-magyar-radiozas-legendaja.html96 éves korában elhunyt Szepesi György legendás rádiós, riporter. Kult--Hermann Nitsch vérrel és kibelezett állatokkal készít műalkotásokat (18+)http://www.life.hu/kult/20180724-hermann-nitsch-verrel-es-kibelezett-allatokkal-keszit-mualkotasokat-18.htmlOrgia-Misztérium Színház néven rendez színházi előadásokat Hermann Nitsch, aki vérrel, állati belsőségekkel színesíti munkáit. Azt mondja: egy életigenlő embernek tartja magát. KultOrigoIsmét lesz Nagy Utcaszínház a Sziget Fesztiválonhttp://www.life.hu/kult/20180724-ismet-lesz-nagy-utcaszinhaz-a-sziget-fesztivalon.htmlBár világsztárok felhozatalában idén sem szűkölködik a Sziget, érdemes időnként fejest ugrani az egyéb programok örvényébe is. Minden évben az egyik legnagyobb látványosság a Nagy Utcaszínház, mely idén az angol Wired Aerial Theatre: As the World Tipped című lenyűgöző előadása lesz. Kult--Sziget ajánló: Mastercard Színpad by A38http://www.life.hu/kult/20180724-sziget-ajanlo-mastercard-szinpad-by-a38.htmlHamarosan kezdődik a történetének legjobb zenei felhozatalát kínáló Sziget, s hogy mire számíthatunk,álljon itt egy ajánló – a teljesség igénye nélkül – a MasterCard Színpad by A38 nagysátrából. A Szigetreamúgy rohamosan fogynak a jegyek, több jegytípus már el is fogyott, érdemes a fesztivál weboldalánakjegy menüpontján tájékozódni. Kult--De ki is az a Kendrick Lamar? http://www.life.hu/kult/20180724-kendrik-lamar-fellepo-lesz-a-2018as-sziget-fesztivalon.htmlVitathatatlan, hogy az idei Sziget fesztivál egyik headlinere, Kendrick Lamar a hip-hop szcéna egyik legkiemelkedőbb előadója. Mióta 2011-ben kiadta bemutatkozó nagylemezét, három további stúdióalbummal és olyan slágerekkel állt elő, mint a HUMBLE vagy a DNA, együttműködött Taylor Swift-tel, az SZA-val, Rihannával, a Maroon 5-al és a The Weeknd-del is, munkáját pedig eddig 12 Grammy-vel díjazták. Kult--Elhunyt Elmarie Wendel színésznő: 89 éves volthttp://www.life.hu/kult/20180723-elhunyt-elmarie-wendel-szineszno-89-eves-volt.htmlInstagram-oldalán jelentette be a népszerű színésznő, Elmarie Wendel halálát lánya. A sztár 89 évesen távozott az élők sorából. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.