Programajánló: az augusztus sem telik el eseménytelenül

augusztus fesztivál program programajánló sport strandröpi2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén az augusztus sem telik el eseménytelenül! Legyen szó sporteseményről vagy éppen vadító fiesztáról, most mindenki megtalálja, amit keres! Otthon maradni nem ér!

MKB-Pannónia - Strandröplabda Magyar Bajnokság 2018

A nyár slágersportja a strandröplabda, amelynek csúcsa természetesen a legjobbak küzdelme, az országos bajnokság. Az összesen 44 nevezett páros a három állomásból álló sorozatban a Lupa-tavon rendezendő augusztusi döntőbe kerülésért küzdött, a legjobbakat pedig a látványos játékhoz méltó elismerés illeti meg. Ne hagyd ki a döntőt, az év leglátványosabb sportbajnokságát.

Időpontok és helyszínek: Döntő augusztus 7-12. Budapest, Lupa-tó; augusztus 23-26.: Siófok - 2018 World Tour 1* Star - Siófok (Siófok MLSZ Beach Arena)

Forrás: Facebook/Beach Volleyball Hungary/Szabo-Jilek Adam

Bernstein100

Egy Amerikai Párizsban – Bernstein és Gershwin a Margitszigeten szimfonikus koncert. Leonard Bernstein sokszínű csodája volt a világnak, zongorajátékosi, karmesteri, médiaművészi életművei mellett jónéhány olyan kompozíció is örökül maradt utána, amelyet szemlézni most, születésének centenáriumán kedves és népszerű, ám egyben igényes és örömteli kötelesség is. Ezúttal a nyári esték különös hangulatát is kihasználva a West Side Story zenekari szvitjével, a Candide két híres részletével és az általa oly kedvelt, szívesen zongorázott és vezényelt Gershwin muzsikájával emlékezük a Maestróra, aki Budapesten is koncertezett az Erkel Színházban. Szólisták: Szemere Zita (ének), Balog József (zongora). Közreműködik: Magyar Állami Operaház Zenekara. Vezényel: Nimrod David Pfeffer (USA). További részletek ITT.

Időpont: 2018. augusztus 10. 20 óra
Helyszín: Budapest, Margitsziget Szabadtéri Színpad

Forrás: szabadter.hu

Dinnyetörő fesztivál

Remek programok, fergeteges koncertek, vidéki hangulat, csinos hölgyek és borzasztóan jóképű férfiak, csodás hangulat és persze rengeteg dinnye. Remélem mindenkinek megjött a kedve egy kis dinnyetörésre! Napijegy: 1500 forint.

Időpont: 2018. augusztus 10-11.
Helyszín: Heves, Erdélyi utca

Forrás: Facebook/Dinnyetörő Fesztivál Official

Tolcsvai Borfesztivál

A közel másfél évtized alatt ezen a kis borsodi településen sikerült olyan hagyományt teremteni a fesztivállal, hogy aki volt már, az szívesen jön vissza, aki pedig eddig csak hallott róla, az a hallottak alapján semmiképpen nem szeretne kimaradni belőle. A zenei programok három helyszínen - a kastélypark színpadán, a bormúzeum udvarán és a világörökségi pincesoron felállított színpadon - zajlanak majd.

Időpont: 2018. augusztus 10-12.
Helyszín: Tolcsva, Kastélypark, bormúzeum és pincesor

Forrás: Facebook/Tolcsvai Borfesztivál

Szent István napi zenei fesztivál

A fesztivál összeállításánál a szervezők arra törekedtek, hogy mindenki megtalálja az elvárásainak, szórakozási szokásainak leginkább megfelelő programot és a hagyományok őrzése mellett valami újat, pezsdítőt hozzunk az esztergomi életbe. Méltán népszerű zenekarok, énekesek, előadók széles palettája biztosítja a szórakozási lehetőséget a kulturális programok mellett.

Időpont: 2018. augusztus 10-20.
Helyszín: Esztergom, Nagy Duna sétány 1.

Forrás: Facebook/Fesztiválsziget Esztergom

Szurdokpüspöki libafesztivál

Itt minden a liba körül zajlik majd! Lesz libaszépségverszeny, isteni finomságok és természetesen remek koncertek is!

Időpont: 2018. augusztus 11.
Helyszín: Szurdokpüspöki, Általános Iskola

Forrás: Shutterstock

Ifjúsági Vízilabda VB

Szombathely rendezi 2018-ban az ifjúsági férfi vízilabda-világbajnokságot a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA vezető testületének, a Bürónak a windsori döntése értelmében. A programról: aug. 11.: selejtezők és megnyitó ünnepség; aug. 12-15.: selejtezők; aug. 16.: kvalifikációs kör; aug. 17.: negyeddöntők; aug. 18.: középdöntők; aug. 19.: döntők és eredményhirdetés.

Időpont: 2018. augusztus 11-19.
Helyszín: Szombathely

Forrás: youthwaterpolocarneval.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.