Ellen Joyce Loo hongkongi énekesnő kizuhant egy épületből, meghalt

Forrás: Thinkstock -
halál Ellen Joyce Loo zuhanás bipoláris tragédia leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hongkongi énekesnő, Ellen Joyce Loo kizuhant egy épületből, és még a helyszínen életét vesztette. Egyelőre nem tudni, hogy öngyilkosság volt-e, a nyomozás még tart. 

Egy Sing Woo utcai épületből zuhant ki a hongkongi énekesnő, Ellen Joyce Loo. A fiatal művész még a helyszínen meghalt, egyelőre nem tudni, hogy öngyilkosság volt-e, a nyomozás még tart.

A 24.hu cikke szerint Loo-t évekkel ezelőtt diagnosztizálták bipoláris személyiségzavarral, tavaly pedig a világ elé állt azzal, hogy leszbikus. Az énekesnő nagyon fiatalon kezdte a pályát, mindössze 15 éves volt, amikor megalapította első zenekarát, majd később szólókarrierbe kezdett.

Meghalt a hongkongi énekesnő Forrás: AFP/Sam Yeh

Elhunyt Charlotte Rae színésznőhttp://www.life.hu/kult/20180806-elhunyt-charlotte-rae-szineszno.htmlTavaly csontrákot diagnosztizáltak Charlotte Rae színésznőnél. A betegséggel való küzdelme véget ért, vasárnap elhunyt kaliforniai otthonában. KultThinkstockJanis Joplin leszbikus szeretője, Peggy Caserta cáfolja, hogy köze lenne párja haláláhozhttp://www.life.hu/kult/20180806-janis-joplin-leszbikus-szeretoje-peggy-caserta-cafolja-hogy-koze-lenne-parja-halalahoz.htmlJanis Joplin szeretője, Peggy Caserta egy interjúban kifejtette, nem érzi felelősnek magát az énekesnő halála miatt. KultOrigoSoha többet nem áll színpadra Kulka Jánoshttp://www.life.hu/kult/20180804-kulka-janos-soha-tobbet-nem-all-szinpadra.htmlAz RTL Klub Fókuszának adta első televíziós interjúját Kulka János azóta, hogy 2016 áprilisában stroke-ot kapott és életmentő műtéten esett át. Most terapeutájával együtt elmesélik, hogyan tanult meg újra mozogni és beszélni.Kult--19 érdekesség a Mamma Mia 2-rőlhttp://www.life.hu/kult/20180731-19-erdekesseg-a-mamma-mia-kettorol.htmlMár hasít a hazai mozikban a nagysikerű ABBA-musical második része. A Mamma mia! Sose hagyjuk abba premierje kapcsán pedig összegyűjtöttünk egy nagy adag speciális információt a görög szigeteken svéd dalokat éneklő világsztárok újabb produkciójáról. KultOrigoProgramajánló: augusztus első hétvégéjérehttp://www.life.hu/kult/20180731-programajanlo-augusztus-elso-hetvegejere.htmlEgy biztos: augusztus első hétvégéjén sem fogsz unatkozni. Legalábbis akkor, ha nyitott vagy a világra! Mert ezúttal bármit is szeretnél, az az öledbe hullik: hangulatos fesztiváltól a paradicsomtermesztésig minden. KultOrigoKata vagyok, van még egy Pepsid? - közös fotón Dobó Kata és Spáh Dávidhttp://www.life.hu/kult/20180801-kata-vagyok-van-meg-egy-pepsid-kozos-foton-dobo-kata-es-spah-david.htmlBiztosak vagyunk benne, hogy Dobó Kata látványával együtt mindenki fejébe beégett a mondat 1998-ban: "Kata vagyok, van még egy Pepsid?" Együtt pózoltak a főszereplők. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.