MTV VMA: Jennifer Lopez kapta az életmű-díjat idén

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Oconnor / Aff-Usa.Com -
MTV VMA életműdíj Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyar idő szerint hajnali 2-kor kezdődött a 2018-as MTV Video Awards, ami a legjobb zenei videós produkciókat díjazza. Jennifer Lopez kapta az egyik legrangosabb elismerést, az életmű-díjat.

Hihetetlennek tűnt, ahogy a 49 éves Jennifer Lopez kinéz! Akár a felét is letagadhatná a korának, olyan tökéletes a megjelenése. Átvitt értelemben, de szó szerint is csillogott, amikor a vörös szőnyegen megjelent egypántos, ezüst, szorosan testhez simuló ezüst ruhájában. Fémesen csillogó magas sarkút húzott hozzá, és szintén apró ezüst táskát szorongatott a kezében.

Jennifer Lopez Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Oconnor / Aff-Usa.Com

Természetesen többször átöltözött a színpadon, de fellépőruhái sem mellőzték a pompát: az arany színeiben pompáztak, és megmutatták tökéletesen edzett, formás alakját. A színpadon hatalmas sikert aratott lehengerlő stílusával, de ha lett volna ilyen kategória, ő kapta volna a popórázás királynője díjat is. Ehelyett viszont 2 igen rangos díjat zsebelhetett be:

Shawn Mendes adta át neki az Életmű-díjat, és a Legjobb Együttműködésért járó szobrocska (DJ Kahled és Cardi B előadókkal) is az ő kezében landolt.


Az átadóra elkísérte párja, Alex Rodriguez egykori baseball játékos és ikergyermekei is.

MTV VMA: Ők lettek a 2018-as év legjobb díjazottaihttp://www.life.hu/kult/20180821-mtv-vma-ok-lettek-a-2018as-ev-legjobb-dijazottai.htmlHelyi idő szerint augusztus 20. hétfőn 21 órakor a New York-i Radio City Music Hallban megrendezték a MTV Video Music Awards díjátadó ünnepséget, ahol a rajongók szavazhattak 8 kategóriában a kedvenceikre, a maradék 12 kategóriában a szakma díjazta az előadókat és produkcióikat. KultOrigoAkinek minden forgatás életveszély: Tom Cruise legőrültebb kaszkadőrmutatványaihttp://www.life.hu/kult/20180818-tom-cruise-legorultebb-kaszkadormutatvanyai-mission-impossible.htmlMár látható a mozikban az új Mission: Impossible-film, amely többek között ismét azzal híresült el, hogy Tom Cruise micsoda veszélyes akciókat hajt végre benne - és ezeket a forgatáson élesben, dublőr nélkül csinálta meg. Az örökifjú filmsztár nem először művel ilyesmit, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebb eseteket. KultOrigo75 éves a mozi egyik legnagyobbja: Robert De Niro legfontosabb szerepeihttp://www.life.hu/kult/20180817-75-eves-a-mozi-egyik-legnagyobbja-robert-de-niro-legfontosabb-szerepei.htmlA mai napon ünnepli jubileumi születésnapját Robert De Niro, aki vitán felül a mozi történetének egyik legjelentősebb, legkülönlegesebb és leghíresebb filmsztárja. A hosszú karrierje pedig olyan gazdag, hogy alig lehet leszűkíteni egyetlen listára csak a legnagyobb alakításait is, de mi azért megpróbáltuk. Kult--Programajánló: augusztus 20-a nem csak a tűzijátéké!http://www.life.hu/kult/20180731-programajanlo-az-augusztus-20ai-hosszu-hetvegere.htmlA szeptemberi iskolakezdés előtti utolsó igazi, hamisítatlan nyári hosszú hétvégén tilos otthon ülni! Annyi programlehetőség van, és olyan izgalmasnak ígérkeznek, hogy vétek lenne kihagyni bármelyiket is. KultOrigo5 film és sorozat, amit vétek lenne kihagynod augusztusbanhttp://www.life.hu/kult/20180813-film-es-sorozatajanlo-augusztusra.htmlRovatunkban minden hónapban összegyűjtjük azokat a mozis és televíziós bemutatókat, amelyek a legfontosabb eseménynek számítanak, és amiket szerintünk mindenképp érdemes lesz megtekinteni olvasóinknak az adott időszakban. Jöjjenek hát augusztus ajánlott filmjei és sorozatai! KultOrigo93 éves korában elhunyt az Oscar-díjas operatőr, Ronnie Taylorhttp://www.life.hu/kult/20180813-93-eves-koraban-elhunyt-az-oscar-dijas-operator-ronnie-taylor.html93 éves korában elhunyt Ronnie Taylor Oscar-díjas operatőr. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.