Legyőzte a rák az izlandi színészt, Stefan Karl Stefanssont

Forrás: Thinkstock -
halál Stefan Karl Stefansson rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legyőzte a rák a népszerű színészt, Stefan Karl Stefanssont. 43 évesen hunyt el. 

Az izlandi színész, Stefan Karl Stefansson 43 éves korában hunyt el, a szomorú hírt a felesége jelentette be. A színész legismertebb szerepét a Lazy Town című gyermekműsorban alakította, ő formálta meg Rosszvér Robi karakterét.

Stefan Karl Stefansson már két éve küzdött az agresszív epevezeték-daganattal,de augusztus 21-én feladta a harcot. A színész kívánsága szerint nem lesz temetése, földi maradványait titokban szórják majd szét az óceánba - írja a CNN.

17 érdekesség mindannyiunk kedvenc csacsi öreg medvéjéről, Micimackórólhttp://www.life.hu/kult/20180821-micimacko-film-erdekessegek.htmlAugusztusban visszatért a mozivásznakra a világ egyik legismertebb és legkedveltebb mesehőse a Barátom, Róbert Gida című filmben, ennek kapcsán pedig összegyűjtöttünk egy nagy adag különleges információt Micimackóról. KultOrigoExkluzív klippremier: a New Level Empire és a Republic közös dalt alkototthttp://www.life.hu/kult/20180822-exkluziv-klippremier-a-new-level-empire-es-a-republic-kozos-dalt-alkotott.htmlKét generáció, két külön világ..., vagy mégsem? A New Level Empire és a Republic sokkal közelebb áll egymáshoz, mint első látásra gondolnánk. Legújabb közös daluk, a „Valódi" telitalálat lett! Zola szövege és Boros Csaba zenéje olyan szép egésszé állt össze, mintha nem is először alkottak volna 'egy csapatban'. KultOrigoElhunyt a neves gitáros, Eddie Willis: 82 évesen távozotthttp://www.life.hu/kult/20180821-elhunyt-a-neves-gitaros-eddie-willis-82-evesen-tavozott.htmlTávozott az élők sorából Eddie Willis, a Funk Brothers gitárosa: 82 évesen érte a halál. KultThinkstockMTV VMA: Cardi B sztriptíztáncosnőből lett az idei díjátadó nagy nyertesehttp://www.life.hu/kult/20180821-mtv-vma-cardi-b-sztriptiztancosnobol-lett-az-idei-dijatado-nagy-nyertese.htmlCardi B amerikai rappernő már 2015-től aktív a zenei pályán, de idén robbant be a közönség és a szakma köztudatába, és rögtön 10 jelölést kapott! Élete már most példaértékű, hiszen milliók imádják zenéjét, és tisztelik kitartását, amely mély gödrökkel és buktatókkal volt kikövezve. Az MTV VMA díjátadó estjén ugyan 10 jelölésből „csupán" 3 díjat nyert, de boldogan sietett vele haza 1,5 hónapos babájához. Kult--Akinek minden forgatás életveszély: Tom Cruise legőrültebb kaszkadőrmutatványaihttp://www.life.hu/kult/20180818-tom-cruise-legorultebb-kaszkadormutatvanyai-mission-impossible.htmlMár látható a mozikban az új Mission: Impossible-film, amely többek között ismét azzal híresült el, hogy Tom Cruise micsoda veszélyes akciókat hajt végre benne - és ezeket a forgatáson élesben, dublőr nélkül csinálta meg. Az örökifjú filmsztár nem először művel ilyesmit, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebb eseteket. KultOrigoMeghalt Aretha Franklinhttp://www.life.hu/kult/20180816-meghalt-aretha-franklin-76-eves-volt.htmlMeghalt a soul legendás királynője, Aretha Franklin. 76 éves volt. Ő volt az első nő, aki bekerült a Rock and Roll hírességek csarnokába. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.