Kiderült, mi okozta Dolores O’Riordan, a The Cranberries énekesnőjének halálát

Forrás: AFP/CrowdSpark/Serge Tenani -
halál fürdőkád The Cranberries alkohol Dolores O'Riordan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezárult a nyomozás a The Cranberries énekesnőjének, Dolores O'Riordannak halála ügyében. Az idegenkezűséget kizárták, alkoholos befolyásoltság alatt zuhanhatott a kádba.

A londoni Park Lane Hilton hotelben találták holtan még január 15-én a The Cranberries énekesnőjét, Dolores O'Riordant. A halálának körülményeit feltáró nyomozás most lezárult - írja a BBC.

Az idegenkezűséget és az öngyilkosságot is kizárták, O'Riordan testén nem találták védekezés nyomait. Az énekesnő vérében négyszeres mennyiségű alkoholt találtak, mint ami a vezetésnél megengedett. A szállodai szobájában pedig 5 kisebb alkoholos üveget, valamint egy pezsgős üveget. Vérében az alkoholon kívül terápiás mennyiségű gyógyszert mutattak ki. Így valószínűsíthető, hogy alkoholos befolyásoltság miatt esett bele a vízzel teli kádba.

Lezárult a nyomozás az énekesnő halálának ügyében Forrás: AFP/CrowdSpark/Serge Tenani

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.