Ma lenne 40 éves Paul Walker, a Halálos iramban filmek sztárja

Forrás: AFP/Jason Merritt -
halál film Paul Walker Halálos iramban tragédia autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Halálos iramban című filmek sztárja Paul Walker már 5 éve hunyt el, a színész ma lenne 40 éves. Lánya és pályatársai gyászolják őt. 

Paul Walker, a Halálos iramban című filmek sztárja ma ünnepelné 40. születésnapját. A színész még 2013-ban hunyt el tragikus körülmények között. Már gyermekkorában is reklámfilmekben szerepelt, ezután következtek a filmek.

Ahogy 5 évvel ezelőtt, mi is beszámoltunk róla, egy jótékonysági rendezvényen vett részt, ahol barátja elvitte őt új autóján egy próbakörre. A férfi azonban elveszítette uralmát a jármű felett, lámpaoszlopnak, majd egy fának csapódtak, az autó kigyullat. Egyikük sem élte túl a balesetet.

Csodaszép lánya, Meadow közösségi oldalára is töltött már olyan fotót, mellyel fiatalon elhunyt apjára emlékezik. A képen ők ketten láthatók az óceánban. Mindketten szívükön viselték az óceánok ügyét, arra buzdították az embereket, hogy támogassák a tengerbiológiai kutatásokat.

Paul Walker ma lenne 40 éves Forrás: AFP/Jason Merritt

A történelem legnagyobb szexbotrányai: Bill Clinton és az a bizonyos szaxihttp://www.life.hu/kult/20180910-bill-clinton-es-monica-lewinsky-a-tortenelem-legnagyobb-szexbotranyai-kozott.htmlÚj cikksorozatunkban régi koroktól kalandozunk egészen a közelmúltig, és olyan pikáns, pajzán és polgárpukkasztó eseteket gyűjtünk össze, amelyek a maguk idejében világraszóló skandalumot okoztak. Az ötödik részben bekukkantunk az Ovális Irodába, ahol a 20. század tán legnevezetesebb orális együttléte esett meg, komoly következményekkel. Kult--Nemes Jeles László új filmjét, a Napszálltát küldik idén az Oscar-díjérthttp://www.life.hu/kult/20180911-nemes-jeles-laszlo-uj-filmjet-a-napszalltat-kuldik-iden-az-oscardijert.htmlA Napszálltát, Nemes Jeles László filmjét nevezi Magyarország a legjobb idegen nyelvű Oscar-díjért - tájékoztatta a Magyar Nemzeti Filmalap kedden az MTI-t. KultOrigoElhunyt Bill Daily színész: 91 évesen érte a halálhttp://www.life.hu/kult/20180910-elhunyt-bill-daily-szinesz-91-evesen-erte-a-halal.html91 évesen távozott az élők sorából Bill Daily színész. Természetes halállal halt meg. KultThinkstockA Szegedi Nemzeti Színház ezen a nyáron öt művésztől vett végső búcsúthttp://www.life.hu/kult/20180910-a-szegedi-nemzeti-szinhaz-ezen-a-nyaron-ot-muvesztol-vett-vegso-bucsut.htmlA Szegedi Nemzeti Színháznak idén nyáron sok művészétől kellett búcsút vennie: öten távoztak az élők sorából. Kult--Szétszórták a dán királynő férjének hamvait, aki nem akart hitvese mellé temetkeznihttp://www.life.hu/kult/20180909-szetszortak-a-dan-kiralyno-ferjenek-hamvait-aki-nem-akart-hitvese-melle-temetkezni.htmlVégakaratának megfelelően részben a tengerbe szórták, részben egy királyi kastély parkjában helyezték el Henrik hercegnek, Margit dán királynő februárban elhunyt férjének hamvait.Kult--Rövid betegség után elhunyt Peter Benson angol sorozatszínészhttp://www.life.hu/kult/20180909-rovid-betegseg-utan-elhunyt-peter-benson-angol-sorozatszinesz-fekete-vipera-sztarja.htmlPeter Benson, a Fekete Vipera című sorozat sztárja csütörtökön hunyt el, rövid betegség után.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.