Meghalt Dudley Sutton színész

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
színész Dudley Sutton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dudley Sutton szombat délután halt meg. 85 éves volt. 

Dudley Sutton olyan sorozatokban szerepelt mint az Emerdale vagy a Lovejoy. Az egy ideje rákos beteg Sutton halálával kapcsolatban a családja adott ki nyilatkozatot, ahol elmondták, hogy Dudley hatalmas űrt hagyott maga után - írja a Metro nyomán a Blikk.

Forrás: http://drpatrickomalley.com

Rövid betegség után elhunyt Peter Benson angol sorozatszínészhttp://www.life.hu/kult/20180909-rovid-betegseg-utan-elhunyt-peter-benson-angol-sorozatszinesz-fekete-vipera-sztarja.htmlPeter Benson, a Fekete Vipera című sorozat sztárja csütörtökön hunyt el, rövid betegség után.Kult--75 éves a mozi egyik legnagyobbja: Robert De Niro legfontosabb szerepeihttp://www.life.hu/kult/20180817-75-eves-a-mozi-egyik-legnagyobbja-robert-de-niro-legfontosabb-szerepei.htmlA mai napon ünnepli jubileumi születésnapját Robert De Niro, aki vitán felül a mozi történetének egyik legjelentősebb, legkülönlegesebb és leghíresebb filmsztárja. A hosszú karrierje pedig olyan gazdag, hogy alig lehet leszűkíteni egyetlen listára csak a legnagyobb alakításait is, de mi azért megpróbáltuk. Kult--Soha többet nem áll színpadra Kulka Jánoshttp://www.life.hu/kult/20180804-kulka-janos-soha-tobbet-nem-all-szinpadra.htmlAz RTL Klub Fókuszának adta első televíziós interjúját Kulka János azóta, hogy 2016 áprilisában stroke-ot kapott és életmentő műtéten esett át. Most terapeutájával együtt elmesélik, hogyan tanult meg újra mozogni és beszélni.Kult--Elhunyt Ferenczy Erika Alice író, kritikus, történészhttp://www.life.hu/kult/20180811-elhunyt-ferenczy-erika-alice-iro-kritikus-tortenesz.htmlHetvenkilenc évesen elhunyt Ferenczy Erika Alice író, kritikus, történész, forgatókönyvíró szerdán - tudatta a család pénteken az MTI-vel.Kult--Meghalt Jonathan Gold, a Los Angeles Times újságírójahttp://www.life.hu/kult/20180722-meghalt-jonathan-gold-a-los-angeles-times-ujsagiroja.htmlJonathan Goldnál nemrégiben - pár hete - diagnosztiáltak hasnyálmirigyrákot: 57 éves volt. Ő volt az első étteremkritikus, aki megkapta a Pulitzer-díjat, sokáig volt a Los Angeles Times újságírója. Kult--Meghalt Aretha Franklinhttp://www.life.hu/kult/20180816-meghalt-aretha-franklin-76-eves-volt.htmlMeghalt a soul legendás királynője, Aretha Franklin. 76 éves volt. Ő volt az első nő, aki bekerült a Rock and Roll hírességek csarnokába. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.