Kulisszatitkok Terence Hill budapesti látogatásáról

Forrás: Vörös Nándor -
rajongó film színész kultúra Terence Hill Budapest sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kicsit botrányosabbra sikeredett Terence Hill budapesti látogatása, mint ahogy azt rajongók zöme várta. Mint ismeretes, Mario Girotti napokkal ezelőtt azért érkezett Budapestre, hogy itt is a legújabb filmjét promózza. A 79 éves színész csütörtöki programja eredetileg egy vörösszőnyeges bevonulással, köszöntővel és később a BOK csarnokban szervezett közönségtalálkozóval volt meghirdetve, amihez fotózkodást és autogramosztást is ígértek a szervezők. Ebből a közönségtalálkozó valóban megtörtént, hiszen a közönség láthatta, hallhatta a színpadon Terence Hillt, de a sokadjára elmesélt sztorija után (ami a Bud Spencerrel történt első találkozót eleveníti fel), a testőrök levitték a színpadról és már be is ült a lesötétített autóba. Az este korábbi történései a Life.hu videóján.

Kállay-Saunders András új klipjében egy színésznővel romantikázik a belvárosbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180921-kallaysaunders-andras-uj-klipjeben-egy-szinesznovel-romantikazik-a-belvarosban.htmlKállay-Saunders András egy színésznővel enyelgett a belvárosban, természetesen csak a legújabb klipje kedvéért. TV + SztárokOrigoTolvai Renire rá sem lehet ismerni legújabb fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20180921-tolvai-renire-ra-sem-lehet-ismerni-legujabb-fotojan.htmlTolvai Reni legfrissebb fotóján elképesztően dögös, csak nem hasonlít önmagára. TV + SztárokOrigoMagyar sztárok, akik kitálaltak szexuális életükről: Berki Krisztián és Tápai Szabina sem titkolózott (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180921-kitalaltak-szexualis-eletukrol-berki-krisztian-es-tapai-szabina-sem-titkolozott.htmlVannak, akik titokként őrzik szexuális életeket, mások bizonyos keretek között hajlandóak róla beszélni, megint mások pedig megosztanak minden információt, ha kell, ha nem. A sztárok ugyanígy vannak ezzel: van, aki kitálal, míg mások csak mértékkel osztanak meg intim információkat. E két típus képviselőit szedtük össze, és persze azt, hogy mit is mondtak a saját szexuális életükről. TV + SztárokThinkstockTóth Andi szerint volt egy rib*ncos korszakahttp://www.life.hu/sztarok/20180921-toth-andi-szerint-volt-egy-ribncos-korszaka.htmlTóth Andi saját bevallása szerint egy időben kissé túlságosan merész volt, már ami az öltözködést és a sminket illeti, de ma már inkább a naturálisabb vonalat képviseli. TV + SztárokOrigoSzínházban romantikázott Szinetár Dóra és férjehttp://www.life.hu/sztarok/20180921-szinhazban-romantikazott-szinetar-dora-es-ferje.htmlMunkája és anyai feladatai mellett arra is szakít időt Szinetár Dóra, hogy egy kis időt kettesben töltsön férjével. Most épp az István, a király premierjére látogattak el. TV + SztárokEnnyit fog keresni Dzsudzsák Balázs az egyesül arab emírségekbeli csapatnálhttp://www.life.hu/sztarok/20180921-ennyit-fog-keresni-dzsudzsak-balazs-az-egyesul-arab-emirsegekbeli-csapatnal.htmlBár sok csapat érdeklődött Dzsudzsák Balázs iránt, a focista végül egy arab csapat ajánlatára mondott igent. Szép összeg üti a markát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.