Meghalt Kiss Péntek József, a Jókai Színház egykori igazgatója

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
Kiss Pén­tek Jó­zsef Jókai Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatvanhat éves korában elhunyt Kiss Péntek József, a komáromi Jókai Színház egykori igazgatója - írja a Paraméter.

A szakember leginkább a szlovákiai hivatásos színjátszás legfontosabb bázisát és utánpótlását adó amatőr mozgalom egyik prominens képviselőjeként, rendezőjeként és szervezőjeként tevékenykedett.

Forrás: http://drpatrickomalley.com

Meghalt Dudley Sutton színészhttp://www.life.hu/kult/20180916-meghalt-dudley-sutton-szinesz-85-eves-volt.htmlDudley Sutton szombat délután halt meg. 85 éves volt. Kult--Rövid betegség után elhunyt Peter Benson angol sorozatszínészhttp://www.life.hu/kult/20180909-rovid-betegseg-utan-elhunyt-peter-benson-angol-sorozatszinesz-fekete-vipera-sztarja.htmlPeter Benson, a Fekete Vipera című sorozat sztárja csütörtökön hunyt el, rövid betegség után.Kult--A Sziget Fesztivál eddigi legőrültebb pillanatai: fotógalériahttp://www.life.hu/kult/20180811-a-sziget-fesztival-eddigi-legorultebb-pillanatai-fotok.htmlAhogy minden évben, idén is fantasztikus fotók készültek a Sziget Fesztivál legjobb pillanatairól. Fotógalériánkban meg is nézhettek jónéhányat. KultOrigoSoha többet nem áll színpadra Kulka Jánoshttp://www.life.hu/kult/20180804-kulka-janos-soha-tobbet-nem-all-szinpadra.htmlAz RTL Klub Fókuszának adta első televíziós interjúját Kulka János azóta, hogy 2016 áprilisában stroke-ot kapott és életmentő műtéten esett át. Most terapeutájával együtt elmesélik, hogyan tanult meg újra mozogni és beszélni.Kult--Meghalt Jonathan Gold, a Los Angeles Times újságírójahttp://www.life.hu/kult/20180722-meghalt-jonathan-gold-a-los-angeles-times-ujsagiroja.htmlJonathan Goldnál nemrégiben - pár hete - diagnosztiáltak hasnyálmirigyrákot: 57 éves volt. Ő volt az első étteremkritikus, aki megkapta a Pulitzer-díjat, sokáig volt a Los Angeles Times újságírója. Kult--Meghalt Huszár László színművészhttp://www.life.hu/kult/20180621-meghalt-huszar-laszlo-szinmuvesz-a-szomszedok-szereploje-80-eves-volt.htmlÉletének 80. évében halt meg Huszár László színművész - értesült a szinhaz.hu. A művész korábban tévésorozatban is játszott, így a Kisvárosban és a Szomszédokban is láthattuk.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.