Járai Mátét, Törőcsik Mari unokáját új szerepben láthatjuk a képernyőn

200 első randi unoka színész Törőcsik Mari Maár Gyula Járai Máté
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Járai Máté, Maár Gyula Kossuth-díjas filmrendező unokája, Törőcsik Mari fogadott unokája most új szerepben tűnik fel a Viasat 3 új sorozatában, a 200 első randiban. A 40 éves színész rendkívül sármos. 

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Maár Gyula Kossuth-díjas rendező unokája, Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze fogadott unokája maga is a színészi pályát választotta. Már gyermekkorában tudta, mi akar lenni. Most új szerepben tűnik fel a tévéképernyőn.

A mi kis falunk után most a Viasat 3-on futó 200 első randiban láthatják a tévénézők. A Borsnakkorábban a sármos színész elmondta, hogy Tolnai Bencét alakítja majd, aki a főszereplő, Luca barátja. Karaktere egyébként homoszexuális, a Jászai Mari-díjas színész pedig évek óta boldog házasságban él.

"Tizenkilenc éve élek boldog házasságban. Megkérdeztem a feleségem, nem fogja-e zavarni, ha olyan nézett lesz a sorozat, hogyha bemegyünk egy étterembe, azt mondják: ott a meleg fiú a 200 első randiból. Azt válaszolta a feleségem: Édesem, nem mindegy, hogy mitől és miért vagy ismert? Nem mindegy, hogy amúgy civilben hiszik-e rólad, hogy meleg vagy, vagy egy karakter miatt? Ha azonosítanak ezzel a szereppel, ám legyen! Bence szerethető figura, büszkén vállalom, hogy ilyen is vagyok" - mesélte a lapnak nemrégiben Járai Máté.

Elhunyt Tom Hanks új filmjének forgatásán James Emswiller Emmy-díjas hangmérnökhttp://www.life.hu/kult/20181014-elhunyt-tom-hanks-uj-filmjenek-forgatasan-james-emswiller-emmydijas-hangmernok.htmlTom Hanks új filmjének, a Mr. Rogers-nek forgatásán megállt az Emmy-díjas hangmérnök, James Emswiller szíve. Az orvosok már nem tudták megmenteni. KultOrigoSzerelem első vérig, Moszkva tér, RLSM: ezek minden idők legjobb magyar tinifilmjeihttp://www.life.hu/kult/20181010-minden-idok-legjobb-magyar-tinifilmjei.htmlMár mozikban a Remélem legközelebb sikerül meghalnod :) című új magyar film, ami az internetes zaklatás és a tinédzserkori szívzűrök témájából kanyarít egy egészen emlékezetes és különleges mozit – és amelynek kapcsán listára gyűjtöttük a legnevesebb hazai elődöket. KultOrigoBronz fokozatú Diák Oscar-díjat nyert Kovács István Ostrom című filmjehttp://www.life.hu/kult/20181012-bronz-fokozatu-diak-oscar-dijat-nyert-kovacs-istvan-ostrom-cimu-filmje.htmlPéntek hajnalban Los Angelesben vehette át Kovács István az Ostrom című filmjéért a Bronz Diák Oscar-díjat. Kult--Párhuzamos életek – Döbbenetes különbségek Észak- és Dél-Korea között: fotókhttp://www.life.hu/kult/20181009-parhuzamos-eletek-kulonbsegek-eszak-es-delkorea-kozott-fotok.htmlAz ázsiai ország 73 éve szakadt ketté, Észak- és Dél-Koreára. Ez több mint egy emberöltő, mely idő alatt igencsak eltávolodott egymástól a két ország. A különbségeket legjobban a két főváros mutatja: a déli Szöul modern képe és fejlett infrastruktúrája áll szemben az északi Phenjannal, mely hozzá képest mintha megrekedt volna az időben. KultOrigo50 éves lett a hollywoodi sármőr: Hugh Jackman legemlékezetesebb szerepeihttp://www.life.hu/kult/20181012-hugh-jackman-otven-eves.htmlAngolok a szülei, de ő már Ausztráliában született, és onnan indulva futott be Hollywoodban, ahol már közel két évtizede kirobbanthatatlan az élvonalból, akár macsó akciókról, akár énekes-táncos-romantikus szerepekről van szó. Hugh Jackman ma ünnepli a félszázadik születésnapját, ez alkalomból pedig összegyűjtöttük a leghíresebb alakításait. KultOrigoMeghalt Gyulányi Eugénia, az ország legidősebb színésznőjehttp://www.life.hu/kult/20181012-meghalt-gyulanyi-eugenia-az-orszag-legidosebb-szinesznoje.html103 évesen elhunyt az ország legidősebb színésznője Gyulányi Eugénia. A színésznő 1915-ben született, már 4 évesen tudta, hogy színésznő szeretne lenni. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.