88 éves korában elhunyt a Willy Wonka és a csokoládégyár sztárja, Diana Sowle

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
színésznő gyász Willy Wonka és a csokigyár meghalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolcvannyolc éves korában elhunyt Diana Sowle színésznő.

Nyolcvannyolc éves korában elhunyt Diana Sowle, a Willy Wonka és a csokoládégyár sztárja – számolt be róla a BBC. A portál azt írja, a család megerősítette a halálhírt, a színésznőt rokonai körében érte a halál.

Szeretetre méltó feleség, anya, nagymama és barát volt. Nagyon fog nekünk hiányozni” – áll a közleményben.

Az 1971-es Willy Wonka-filmnek ő volt az utolsó élő szereplője. A főszereplő, Gene Wilder két évvel ezelőtt hunyt el.

Houston, baj van! - ezek a legjobb űrutazós filmekhttp://www.life.hu/kult/20181020-houston-baj-van-ezek-a-legjobb-urutazos-filmek.htmlMár látható a mozikban Az első ember, ami Ryan Gosling főszereplésével arról az asztonautáról mesél, aki a világtörténelemben először léphetett a Holdra: Neil Armstrongról. Ennek apropóján listára gyűjtöttük a filmeket, amely legemlékezetesebb módon mutatták be az űrutazást – azokra az alkotásokra koncentrálva, amelyek ezt nem a sci-fik mesevilágában, hanem valódi-valóságos emberi történeteken keresztül tették. KultOrigoMeghalt Ocsovai Gábor, rádióshttp://www.life.hu/kult/20181020-meghalt-ocsovai-gabor-radios.htmlElhunyt 84 éves korában Ocsovai Gábor, a Magyar Rádió örökös tagja, a Gondolat-Jel című műsor szerkesztője, magyar Pulitzer-díjas és Magyar Lajos-díjas újságíró. Kult--Az Egy nap nyerte a luxemburgi CinEast filmfesztivál nagydíjáthttp://www.life.hu/kult/20181020-az-egy-nap-nyerte-a-luxemburgi-cineast-filmfesztival-nagydijat-szilagyi-zsofia-szamosi-zsofia.htmlElső magyar filmként Szilágyi Zsófia alkotása, az Egy nap nyerte a luxemburgi CinEast filmfesztivál nagydíját - közölte a Magyar Nemzeti Filmalap szombaton az MTI-vel.Kult--A szavak forradalma: Kautzky Armand most sem marad ki a bulibólhttp://www.life.hu/kult/20181021-a-szavak-forradalma-kautzky-armand-most-sem-marad-ki-a-bulibol.htmlAzt már eddig is lehetett tudni, hogy 2019-ben szintet lép a Pilvaker. Most már nem titok, hogy akkorát ugrott, hogy egészen a Papp László Budapest Sportarénánál ért földet. KultOrigoElhunyt az Eurovíziós Dalfesztivál énekese, Valters Fridenbergshttp://www.life.hu/kult/20181019-elhunyt-az-eurovizios-dalfesztival-enekese-valters-fridenbergs.htmlTöbb éve küzdött a rákkal Valters Fridenbergs énekes, aki 2005-ben tűnt fel egy formáció tagjaként a dalfesztiválon. Sajnos szervezete feladta a harcot a gyilkos kórral szemben: 30 évesen elhunyt. Kult--Élet az X-Faktor előtt: Ki mit tud? és Táncdalfesztiválhttp://www.life.hu/kult/20181017-elet-az-xfaktor-elott-ki-mit-tud-es-tancdalfesztival.htmlKern András, Gálvölgyi János, Korda György, Kovács Kati, Zalatnay Sarolta: senkinek nem kell őket bemutatni. Arra azonban csak kevesen emlékeznek, hogy ők is szerepeltek tehetségkutató műsorokban. Igen, volt élet a Megasztár és az X-Faktor előtt, a Táncdalfesztivál és a Ki mit tud? című műsorok az egész országot megmozgatták. Nézettségük akár a 88 százalékot is elérte, cikkünkből pedig arra is fény derül, hogyan lehetett szavazni a mobiltelefonok előtt a villanykapcsolók segítségével. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.