Lezuhant egy repülőgép szárnyáról a kanadai rapper, Jon James

zuhanás forgatás repülőgép baleset rapper Jon James
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mélybe zuhant egy repülőgép szárnyáról és szörnyethalt Jon James kanadai rapper egy veszélyes zenei videó forgatása közben.

A 33 éves zenész egy kis Cessna repülőgép szárnyán lépkedett, és amikor túlságosan közel került a széléhez, a repülőgép megbillent, és dugóhúzóba került. A rapper egy darabig a szárnyba kapaszkodott, de végül kénytelen volt elengedni, viszont már nem volt ideje kinyitni az ejtőernyőjét – számolt be a szombati balesetről Jon James menedzsmentje.

A rendőrség csak azt erősítette meg, hogy halálos baleset ért „egy ejtőernyőst” Brit Columbia tartományban, Vernon közelében. A kanadai sajtó szerint a repülőgép biztonságosan földet ért.
Jon James ismert volt veszélyes mutatványairól, és tehetséges szabad stílusú síelőnek számított. Menedzsmentje adakozásra szólított fel annak érdekében, hogy a zenészt eltemethessék, utolsó számait pedig kiadhassák.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.