Tony Joe White halál Amerika zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
75 évesen távozott az élők sorából Tony Joe White énekes, dalszövegíró és gitáros.

Tony Joe White zenészként és dalszövegíróként főleg a country és a blues műfajában alkotott nagyot, legismertebb slágerei közé tartozott a Polk Salad Annie és Rainy Night in Georgia. Előbbit Elvis Presley és Tom Jones is gyakran előadta.

A zenész 75 évesen, szerdán távozott az élők sorából. A szomorú hírt Tony Joe White családja is megerősítette, ám egyelőre több információt nem közöltek a nyilvánossággal. A halál okát sem lehet tudni, mindössze annyit, hogy a zenész Nashville-ben hunyt el – írja a Page Six.

Húszéves a Barátok közt: így néztek ki a szereplők akkor és mosthttp://www.life.hu/kult/20181025-huszeves-a-baratok-kozt-igy-neztek-ki-a-szereplok-akkor-es-most.htmlHúsz évvel ezelőtt léptünk be először a A Mátyás király térre, azóta rengeteget változtak a szereplők, és természetesen sokszor cserélődtek is a ház lakói. Nézd meg, hogy néztek ki a kezdetek kezdetén a főbb karakterek, és hogy néznek ki most. KultOrigoElhunyt Bőzsöny Ferenc, a Magyar Rádió egykori főbemondójahttp://www.life.hu/kult/20181026-elhunyt-bozsony-ferenc-a-magyar-radio-egykori-fobemondoja.htmlNyolcvannyolc éves korában távozott az élők sorából a Magyar Rádió egykori főbemondója, Bőzsöny Ferenc. A szomorú hírt a családja közölte. Kult--Művészet, sport, gasztronómia: programajánlóhttp://www.life.hu/kult/20181019-programajanlo-oktober-vegre-november-elejere.htmlAz október vége és a november eleje neked kedvez, ha rajongója vagy a művészeteknek, szereted a tested is megmozgatni és finomakat enni. KultOrigoElhunyt A klinika egyik meghatározó szereplője, Karin Eckholdhttp://www.life.hu/kult/20181025-elhunyt-a-klinika-egyik-meghatarozo-szereploje-karin-eckhold.html80 évesen távozott az élők sorából A klinika című sorozat egyik fontos szereplője, Karin Eckhold, aki Brinkmann professzor titkárnőjét játszotta. Kult--Lezuhant egy repülőgép szárnyáról a kanadai rapper, Jon Jameshttp://www.life.hu/kult/20181024-lezuhant-egy-repulogep-szarnyarol-a-kanadai-rapper-jona-james.htmlA mélybe zuhant egy repülőgép szárnyáról és szörnyethalt Jon James kanadai rapper egy veszélyes zenei videó forgatása közben. KultThinkstock88 éves korában elhunyt a Willy Wonka és a csokoládégyár sztárja, Diana Sowlehttp://www.life.hu/kult/20181023-88-eves-koraban-elhunyt-a-willy-wonka-es-a-csokoladegyar-sztarja-diana-sowle.htmlNyolcvannyolc éves korában elhunyt Diana Sowle színésznő. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.