Szinetár Dóra hamarosan visszatér a színpadra a szülés után

anyaság szülés család Ének az esőben színészet Szinetár Dóra éneklés munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra láthatják a nézők a színpadon Szintár Dórát, aki kisfia születése után először tér vissza a világot jelentő deszkákra. Kedden az Ének az esőben című musical Lina Lamontjaként áll a publikum elé. 

"Nekem ezek az előadások olyanok lesznek, mint más nőknek a csajos esték" - mondta a Blikknek Szinetár Dóra, aki kisfia születése után kedden visszatér a színpadra az Ének az esőben című musical Lina Lamontjaként.

Heti 1-2 előadást vállal, mint mondta: amíg a kisfia nem lesz 2-3 éves, addig nem szeretne többet. "Pedig ennyire könnyen még sosem ment, hogy a szülés után újra dolgozni kezdjek. Fizikailag és lelkileg is sokkal nehezebb volt, amikor Marci és Zorka világra jöttét követően újra munkába álltam" - osztotta meg a lappal a színésznő, aki nagyon örült annak, hogy kosztümjein egy centit sem kellett kiengedni.

Szinetár Dóra kedden újra a színpadon lesz Forrás: Facebook / Szinetár Dóra

"Örültem, nagyon jólesett, sőt büszke is voltam arra, hogy beleférek a premieren hordott jelmezekbe. Főleg, mert nem tettem ezért semmit, nem fogyókúráztam, nem kínoztam magam. Egyszerűen csak jó ideje tudatosan, egészségesen étkezem. Edzésben pedig azt tart, hogy megyek egy mindenre felmászó, folyamatosan kúszó, már felálló kisgyerek után" - mesélte a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.