Ezt üzenik a világsztárok a magyaroknak az MTV EMA-ról

David Guetta MTV EMA
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az MTV EMA Bilbaón olyan szupersztárok is részt vettek, mint David Guetta vagy Lindsay Lohan. De hogy mit üzennek a magyaroknak, az a Life.hu videójából kiderül. 

Nem jelent meg a Mokka élő adásában Pintér Tenyahttp://www.life.hu/sztarok/20181110-nem-jelent-meg-a-mokka-elo-adasaban-pinter-tibor-tenya.htmlPintér Tibort péntek reggelre hívták vendégnek a TV2 Mokkájába, de a színész nem ment el. Kiderült, miért. TV + SztárokOrigoSurvivor: ezt gondolja az egykori játékosokból álló zsűri Dávidról és Fannirólhttp://www.life.hu/sztarok/20181110-survivor-ezt-gondolja-az-egykori-jatekosokbol-allo-zsuri-a-finalistakrol-davidrol-es-fannirol.htmlA Survivor utolsó adásában felemelő és feszült pillanatoknak is részesei lehettek a játékosok és a nézők egyaránt. A mindent eldöntő törzsi tanácson a korábbi konfliktusok is napirendre kerültek. TV + SztárokOrigoSurvivor: kiakadtak a nézők Dávid győzelménhttp://www.life.hu/sztarok/20181110-survivor-kiakadtak-a-nezok-david-gyozelmen-fannival-szemben.htmlAhogy megírtuk, a Survivort pénteken este Fannival szemben Dávid nyerte. Sokan szurkoltak neki, de talán Fanninak még többen, ugyanis a közösségi portálon a kommenteket olvasgatva úgy tűnik, a nézők nem elégedettek az eredménnyel, sokan úgy vélik, a feladatok eleve a fiúra voltak szabva, hogy ő legyen a végső győztes. TV + Sztárok--Survivor: az utolsó pillanatban adta fel a versenyt Alexandrahttp://www.life.hu/sztarok/20181109-survivor-az-utolso-pillanatban-adta-fel-a-versenyt-alexandra.htmlA második elődöntő közben adta fel a játékot a legjobb négy közé jutott szigetlakó, Alexandra. TV + SztárokOrigoÍgy ünnepelték a sztárok a halloweenthttp://www.life.hu/sztarok/20181103-igy-unnepeltek-a-sztarok-a-halloweent-a.htmlHalloween alkalmával a magyar és külföldi sztárok közösségi oldalain is felbukkantak maszkos, jelmezes, beöltözős, véres felvételek. Volt, aki szexire, más viccesre vagy éppen félelmetesre vette a figurát. TV + SztárokOrigoA legbátrabb páros: reagált a nézői támadásokra Németh Kristófhttp://www.life.hu/sztarok/20181103-a-legbatrabb-paros-reagalt-a-nezoi-tamadasokra-nemeth-kristof-szinesz.htmlAhogy megírtuk, sokaknál kiverte a biztosítékot Németh Kristóf játéka A legbátrabb páros című műsorban. A színésznek azóta távoznia kellett a játékból, de most reagált a "vádakra". TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.