képregény Stan Lee Marvel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kilencvenöt évesen elhunyt Stan Lee amerikai író, szerkesztő, a Marvel Comics képregénykiadó nyugalmazott elnöke. A Pókember, a Vasember és számos más legendás képregény alkotója a lánya tájékoztatása szerint hétfőn hunyt el Los Angelesben.

Pályafutása során 75 országban, 25 nyelven, több mint kétmillió példányban jelentek meg képregényei. Képregényfiguráival 24 animációs tévésorozatban és számos játékfilmben is találkozhattak a nézők.
Lee – aki 1922-ben Stanley Lieber néven született – a grafikus Jack Kirbyvel együtt alkotott olyan népszerű képregényeket, mint az X-Men, a Hulk vagy A fantasztikus négyes, de a Pókember, a Vasember és a Fenegyerek története is a nevükhöz fűződik.

Elhunyt Stan Lee Forrás: NME



Kis híján összeverekedett Higuaín és C. Ronaldohttp://www.life.hu/sztarok/20181112-kis-hijan-osszeverekedett-higuain-es-c-ronaldo.htmlKis híján összeverekedett a pályán Cristiano Ronaldo és Gonzalo Higuaín. TV + Sztárok--Liptai Claudia élő adásban szólt be Tillánakhttp://www.life.hu/sztarok/20181112-liptai-claudia-elo-adasban-szolt-be-tillanak.htmlLiptai Claudia durván beszólt Tillának a Sztárban Sztár legutóbbi adásában. TV + SztárokOrigoMagyar sztárok, akiket megcsaltak: Vámos Erikától Kovács Patríciáighttp://www.life.hu/sztarok/20181112-magyar-sztarok-akiket-megcsaltak-vamos-erikatol-es-kovacs-patriciaig.htmlA megcsalást mindig nehéz kezelni, de a sztárok helyzete még rosszabb, hiszen nekik a fájdalom mellett a nyilvánossággal is meg kell küzdeniük. Persze nem minden esetben derül ki egyből a félrelépés, sokan csak évekkel az eset után osztják meg a történetet, ám van, aki nem ilyen szerencsés: előfordult, hogyan a megcsalt fél is az újságokból értesült a dologról... TV + SztárokOrigoDurván kiakadt a Victoria's Secretre Tess Holliday plus size modellhttp://www.life.hu/sztarok/20181112-durvan-kiakadt-a-victorias-secretre-tess-holliday-plus-size-modell.html„Csókoljátok meg a kövér s*ggemet!" – üzente a Victoria's Secretnek Tess Holliday plus size modell. TV + SztárokOrigoKiengedhetik Oscar Pistoriust a börtönbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181112-kiengedhetik-oscar-pistoriust-a-bortonbol.htmlNagyapja temetésére kiengedhetik a börtönből Oscar Pistoriust. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea újra tud nevetni szakítása után: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181112-varkonyi-andrea-ujra-tud-nevetni-szakitasa-utan.htmlFriss fotókat posztolt magáról Várkonyi Andrea: úgy látszik, sikerült kihevernie a szakítást és újra remekül érzi magát. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.