Szegedi egyetemisták forgatták újra a Macskafogót (videó)

forgatás videó Károlyi Mihály Kollégium KOPAJ Szegedi Tudományegyetem vicces Macskafogó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vicces videóval rukkoltak elő a Szegedi Tudományegyetem Károlyi Mihály Kollégiumának hallgatói. A Kollégiumi Pajkosságok elnevezésű rendezvénysorozat videós feladatában újraforgatták a Macskafogó című rajzfilmet. Olyannyira ötletes lett, hogy még a rajzfilm hivatalos oldala is megosztotta az elkészült kisfilmet. 

A Macskafogó című rajzfilmet forgatta újra a Szegedi Tudományegyetem Károlyi Mihály Kollégiumának egy csoportja. A Kollégiumi Pajkosságok (KOPAJ) elnevezésű rendezvényen a 10 emeletes kollégium szintjei versenyeznek egymással.

Az egyik feladat egy videó elkészítése volt, amelyet a 7. emelet olyannyira jól megoldott, hogy már több mint 23 ezren nézték meg az elkészült alkotást. „A videót közösen találtuk ki, egy nap alatt forgattuk, és körülbelül két nap volt az utómunka. Nagyon örültünk, hogy a macskafogósoknak is tetszett, és persze reméljük, hogy mi fogunk nyerni” – mesélte a Borsnak Farkas Bence, a kisfilm egyik alkotója.

Érdemes figyelni a finom részletekre, például arra, hogy a patkányok közül a lányokat is fiúk alakították, hogy tévé helyett mikrón nézik az adást, valamint a kartonpapír telefonra is.

56 éves korában elhunyt az egykori bokszoló, Mario Melohttp://www.life.hu/kult/20181110-56-eves-koraban-elhunyt-az-egykori-bokszolo-mario-melo.htmlCroissant-evő versenyen fulladt meg a korábbi profi bokszoló, Mario Melo. Az orvosok már nem tudtak rajta segíteni. Kult--Elhunyt Hugh McDowell csellistahttp://www.life.hu/kult/20181110-elhunyt-hugh-mcdowell-csellista-zenesz.html65 éves korában, rákban elhunyt Hugh McDowell, az ELO és a Wizzard csellistája. Kult--Ezt üzenik a világsztárok a magyaroknak az MTV EMA-rólhttp://www.life.hu/kult/20181110-uzenik-a-vilagsztarok-a-magyaroknak-az-mtv-emarol.htmlAz MTV EMA Bilbaón olyan szupersztárok is részt vettek, mint David Guetta vagy Lindsay Lohan. De hogy mit üzennek a magyaroknak, az a Life.hu videójából kiderül. KultOrigoBestiális gyerekgyilkosság: kegyetlenül megkínozta kisfiát egy nevelőapahttp://www.life.hu/kult/20181108-konyicsak-sandor-megkinozta-es-megolte-nevelt-fiat.html81 évvel ezelőtt, 1937 októberében brutális gyerekgyilkosság kavarta fel az indulatokat Magyarországon. Egy 26 éves alsódabasi gazda agyonverte 3 éves beteg unokaöccsét, de előtte meg is kínozta a kisfiút. A történetet kiemelt ügyként kezelték a sajtóban. Nem volt olyan országos napilap, amelyik ne cikkezett volna róla hónapokon keresztül. A kor sztár bűnügyi tudósítói igyekeztek részletesen feltárni a gyilkosság éjszakájának eseményeit, aztán a tárgyalásról is írtak, ahol kiderült, hogy a férfi nem vállalja a tettét, a feleségére mutogat. KultOrigoApró emberekből állítja össze grandiózus műalkotásait Craig Alanhttp://www.life.hu/kult/20181109-apro-emberekbol-allitja-ossze-grandiozus-mualkotasait-craig-alan.htmlTávolról egyszerű festményeknek tűnnek Craig Alan munkái, ám ha közelebbről megnézzük őket, rájövünk, hogy valójában Joker vagy John Lennon arca pici emberekből áll, akik más-más pózokban ülnek, állnak vagy épp fekszenek. KultOrigoJackie Kennedy soha nem látott fotóit árverezik elhttp://www.life.hu/kult/20181108-jackie-kennedy-soha-nem-latott-fotoit-arverezik-el.htmlAz Amerikai Egyesült Államok volt elnökének, John F. Kennedy feleségének soha nem látott kamaszkori fotóit árverezik el. Az árverésre bocsátott tételek között szerepel egy levél is, amelyet az özvegy írt 9 nappal azután, hogy az elnököt lelőtték. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.