Elhunyt Katherine MacGregor, A farm, ahol élünk színésznője

halál színésznő sorozat Katherine MacGregor A farm, ahol élünk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarországon is százezrek rajongtak A farm, ahol élünk című sorozatért. Harriet Oleson csípős nyelvű karakterét Katherine MacGregor alakította. A színésznő kedden elhunyt. 

A legtöbben A farm, ahol élünk című sorozat Harriet Olesonjaként ismerték Katherine MacGregort. A sorozatot Magyarországon is vetítik még ma is. A történet alapját adó könyvért és a képernyőre vitt változatért rengetegen rajonganak.

Harriet Oleson szerepét játszotta Katherine MacGregor Forrás: NBC

Harriet Oleson karakterét leginkább csípős megjegyzéseiről és rosszindulatáról ismerték a nézők, ám Katherine MacGregor egyszer azt nyilatkozta, ő mindig próbálta a humoros oldalát is megmutatni. A színésznő játszott több sorozatban is, például a Love of Life vagy az East Side/West Side-ban, de az amerikai nézők a Broadwayn is láthatták – írja a Mirror. Katherine MacGregor kedden hunyt el 93 éves korában.

A sorozatbeli lánya, a Nellie Olesont alakító Alison Arngrim Instagram-oldalán búcsúzott tőle.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Long live our beautiful Harriet. Long live the immortal Katherine MacGregor!

Alison Arngrim (@alisonarngrim) által megosztott bejegyzés,

Az ajándék ereje: megható karácsonyi reklámot készített a John Lewis Elton John főszereplésévelhttp://www.life.hu/kult/20181115-meghato-karacsonyi-reklamot-keszitette-a-john-lewis-elton-john-foszereplesevel.htmlA John Lewis minden évben elképesztően megható karácsonyi reklámfilmet forgat, a mostani sem okozott csalódást: az ajándék erejét mutatják be a kisfilmben. KultOrigoProgramajánló: november közepérehttp://www.life.hu/kult/20181114-programajanlo-november-kozepere.htmlDisznótoros, pálinka, művészet: így kell élni! KultOrigoKulka János visszatér a képernyőre a Bogaras szülőkbenhttp://www.life.hu/kult/20181113-kulka-janos-visszater-a-kepernyore-a-bogaras-szulokben.htmlCsákányi Eszter férjét alakítja a Bogaras szülők című sorozatban Kulka János. A színész 2 éve kapott stroke-ot, folyamatosan dolgozik azon, hogy az afáziás beszédzavar minél kevésbé nehezítse a mindennapjait. Már láthattuk a filmvásznon, most pedig a tévéképernyőn tér vissza. Kult--A Hősök terén ad ingyenes koncertet Stinghttp://www.life.hu/kult/20181113-a-hosok-teren-ad-ingyenes-koncertet-sting.htmlMagyarországra érkezik Sting és Shaggy, akik közös koncertet adnak majd a Hősök terén. Az esemény ingyenes lesz, így bárki meghallgathatja őket. A két zenész a hatoslottó 30. születésnapja alkalmából érkezik hazánkba. Kult--Elhunyt Stan Lee, a legendás képregényalkotóhttp://www.life.hu/kult/20181112-elhunyt-stan-lee-a-legendas-kepregenyalkoto.htmlKilencvenöt évesen elhunyt Stan Lee amerikai író, szerkesztő, a Marvel Comics képregénykiadó nyugalmazott elnöke. A Pókember, a Vasember és számos más legendás képregény alkotója a lánya tájékoztatása szerint hétfőn hunyt el Los Angelesben. Kult--Szegedi egyetemisták forgatták újra a Macskafogót (videó)http://www.life.hu/kult/20181112-szegedi-egyetemistak-forgattak-ujra-a-macskafogot-video.htmlVicces videóval rukkoltak elő a Szegedi Tudományegyetem Károlyi Mihály Kollégiumának hallgatói. A Kollégiumi Pajkosságok elnevezésű rendezvénysorozat videós feladatában újraforgatták a Macskafogó című rajzfilmet. Olyannyira ötletes lett, hogy még a rajzfilm hivatalos oldala is megosztotta az elkészült kisfilmet. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.