Elhunyt Katherine MacGregor, A farm, ahol élünk színésznője

halál színésznő sorozat Katherine MacGregor A farm, ahol élünk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarországon is százezrek rajongtak A farm, ahol élünk című sorozatért. Harriet Oleson csípős nyelvű karakterét Katherine MacGregor alakította. A színésznő kedden elhunyt. 

A legtöbben A farm, ahol élünk című sorozat Harriet Olesonjaként ismerték Katherine MacGregort. A sorozatot Magyarországon is vetítik még ma is. A történet alapját adó könyvért és a képernyőre vitt változatért rengetegen rajonganak.

Harriet Oleson szerepét játszotta Katherine MacGregor Forrás: NBC

Harriet Oleson karakterét leginkább csípős megjegyzéseiről és rosszindulatáról ismerték a nézők, ám Katherine MacGregor egyszer azt nyilatkozta, ő mindig próbálta a humoros oldalát is megmutatni. A színésznő játszott több sorozatban is, például a Love of Life vagy az East Side/West Side-ban, de az amerikai nézők a Broadwayn is láthatták – írja a Mirror. Katherine MacGregor kedden hunyt el 93 éves korában.

A sorozatbeli lánya, a Nellie Olesont alakító Alison Arngrim Instagram-oldalán búcsúzott tőle.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Long live our beautiful Harriet. Long live the immortal Katherine MacGregor!

Alison Arngrim (@alisonarngrim) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.