Elhunyt Siliga Miklós dalszerző

Forrás: Thinkstock -
agydaganat halál Siliga Miklós dalszerző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Távozott az élők sorából a magyar dalszerző, Siliga Miklós.

Agydaganattal műtötték egy héttel a halála előtt Siliga Miklós dalszerzőt. Úgy tűnt, jól van, de csütörtökön távozott az élők sorából. A zeneszerző olyan legendás számokat alkotott, mint az Apu, ne menj, a Csodát ne várj, vagy éppen a Maradj velem. Két musicalt is szerzett: Sissy és én, Csoda az élet. Siliga Miklós halála sokakat lesújtott, köztük Tilinger Attila énekest is.

Miklós tegnap estétől az égi színpadon muzsikál tovább.

Blikknek

Szörényi Levente felhagyott a zeneszerzésselhttp://www.life.hu/kult/20181118-szorenyi-levente-felhagyott-a-zeneszerzessel.htmlSzörényi Levente zeneszerzőnek és énekesnek életművét egy alapítvány gondozza immár, de ő maga már nem alkot újdonságokat. 50 év után lezárult a pályája. KultFotó: Polyák Attila - OrigoElhunyt Rolf Hoppe német színész, hazánkban is sokan szerettékhttp://www.life.hu/kult/20181117-elhunyt-rolf-hoppe-nemet-szinesz-hazankban-is-sokan-szerettek.htmlMagyarországon is rengetegen szerették és kedvelték Rolf Hoppe német színészt, akit több mint 130 szerepben láthattak már a nézők. Kult--A századfordulós Budapest botrányairól rántja le a leplet Borbás Edina regényehttp://www.life.hu/kult/20181116-a-szazadfordulos-budapest-botranyairol-rantja-le-a-leplet-borbas-edina-regenye.htmlA századforduló Budapestjének szexbotrányait dolgozza fel Borbás Edina új könyve, a Kék Macska. Az írónő korabeli újságcikkek alapján alkotta meg azt a világot, melyben – ahogy mondta – olyan jó elmerülni. A miniszterek, revütáncosnők és lokálok belügyeiről bőven talált feljegyzéseket, a hiányzó finom részletek megalkotását pedig a fantáziájára bízta. KultOrigoElhunyt Katherine MacGregor, A farm, ahol élünk színésznőjehttp://www.life.hu/kult/20181115-elhunyt-katherine-macgregor-a-farm-ahol-elunk-szinesznoje.htmlMagyarországon is százezrek rajongtak A farm, ahol élünk című sorozatért. Harriet Oleson csípős nyelvű karakterét Katherine MacGregor alakította. A színésznő kedden elhunyt. KultThinkstockKulka János visszatér a képernyőre a Bogaras szülőkbenhttp://www.life.hu/kult/20181113-kulka-janos-visszater-a-kepernyore-a-bogaras-szulokben.htmlCsákányi Eszter férjét alakítja a Bogaras szülők című sorozatban Kulka János. A színész 2 éve kapott stroke-ot, folyamatosan dolgozik azon, hogy az afáziás beszédzavar minél kevésbé nehezítse a mindennapjait. Már láthattuk a filmvásznon, most pedig a tévéképernyőn tér vissza. Kult--A Hősök terén ad ingyenes koncertet Stinghttp://www.life.hu/kult/20181113-a-hosok-teren-ad-ingyenes-koncertet-sting.htmlMagyarországra érkezik Sting és Shaggy, akik közös koncertet adnak majd a Hősök terén. Az esemény ingyenes lesz, így bárki meghallgathatja őket. A két zenész a hatoslottó 30. születésnapja alkalmából érkezik hazánkba. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.