Tudj meg mindent az irodák kialakításáról az OfficeUP irodatrend-konferencián

Forrás: Az Év Irodája -
év irodája irodatrend konferencia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melyek a legújabb irodatrendek? Hogyan járulhat hozzá az irodai környezet a munkáltatók márkájához? Hogyan használható fel a munkakörnyezet a munkaerő-toborzásra és -megtartásra? Milyen igényei vannak az új generációknak? Ezekre a kérdésekre keresik a szervezők a választ Az Év Irodája verseny első irodatrend-konferenciáján, az OfficeUP-on.

A munkaerőhiány leküzdésében a cégeknek mindent be kell vetniük, hogy megtalálják a legjobb szakembereket. Az álommunkahelyek dolgozóinak egyre nagyobb beleszólásuk van a vállalatok ügyeibe, és már olyan fontos kérdésekben is dönthetnek, hogy milyen legyen az iroda. A Randstad munkaerőpiaci cég nemzetközi kutatásából is kiderült, hogy

az Y és Z generációnak a második legfontosabb tényező a munkahely-választásnál a munkakörnyezet, vagyis az iroda.

Az OfficeUP irodatrend-konferencia gazdag programkínálatában előadások, kerekasztal-beszélgetések, workshopok és dizájnkiállítások szerepelnek, ahol szakmai kérdéseket vitatnak meg a meghívott szakemberek, cégvezetők.

Tudj meg mindent az irodák kialakításáról Forrás: Az Év Irodája

A HR szakma nagyágyúi és a jövő bérlői, illetve Az Év Irodája verseny elmúlt éveinek döntősei és győztesei adják át tudásukat a résztvevőknek.

megmutatjuk a cégeknek: hogyan lehet kreatív munkakörnyezetet kialakítani,

Az Év Irodáját is szervező csapat sokoldalú tematikát állított össze a konferenciára, ami az adott cég élethelyzetéhez mérten dolgozza fel gyakorlatban a kérdéseket. Az inspirációtól kezdve a projektmenedzsmenten át egészen a kommunikációig széles a választék, a munkakultúra legkülönbözőbb területeit és a sikeres irodatér legfontosabb jellemzőit elemzik.

Az OfficeUP irodatrend-konferenciára egészen december 31-ig lehet kedvezményes áron jegyet vásárolni, és 2019. február 20-án személyesen tudunk inspirálódni az Akvárium Klubban, ahol a verseny díjátadóját is élőben tudjuk követni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.