Kurt Russell karácsonyi filmjében feltűnik a magyar Parlament is

Forrás: Sputnik/Alexei Danichev -
karácsonyi filmek parlament mikulás télapó Kurt Russell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christmas Chronicles címmel jelenik meg Kurt Russell karácsonyi filmje, amelyben feltűnik a magyar Parlament is. 

Kurt Russell alakítja a Mikulást a Christmas Chronicles című karácsonyi filmben. A Télapó egy időkapun halad át, amikor néhány világváros ikonikus épülete tűnik fel - szúrta ki a 24.hu.

Az épületek között pedig felfedezhetjük a magyar Parlamentet is. Így már biztosak lehetünk benne, hogy ide is a Mikulás hozza az ajándékokat.

Ha szeretnéd látni az erről készült képet, kattints ide!

A Parlament sziluettje is feltűnik a filmben Forrás: Sputnik/Alexei Danichev

A varázsfuvolától a Bohém rapszódiáig: zenészéletek a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20181127-zeneszek-a-filmvasznon.htmlNagy sikerrel fut a hazai mozikban (is) a Queen legendás énekese, Freddy Mercury életéről szóló film. A Bohém rapszódia kapcsán pedig összegyűjtöttük, szerintünk kik voltak azok a zenészek, akik nemcsak a dalaik, de a sorsukat elmesélő alkotások révén is elkápráztattak minket. KultOrigoTordai Teri: A mozivászontól a színházhoz vezető útighttp://www.life.hu/kult/20181106-tordai-teri-interju-a-zserbotango-kapcsan-filmekrol-szinhazrol.htmlTordai Teri Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész. Már egészen fiatalon filmezni kezdett, számos külföldi filmben játszott főszerepet, sőt néhány évig a német nyelvterület legnépszerűbb sztárjai közé tartozott. Hogy hogyan kanyarodott a filmvászontól mégis a színpadi deszkák felé, ő maga meséli el. KultFotó: Mudra László - OrigoJamie Lee Curtis 60 éves: egy különleges hollywoodi karrier legfontosabb állomásaihttp://www.life.hu/kult/20181126-jamie-lee-curtis-60-eves-egy-kulonleges-hollywoodi-karrier-legfontosabb-allomasai.htmlJubileumi születésnapját ünnepli a filmtörténelem egyik legnevezetesebb sikolykirálynője, aki épp most tért vissza a mozivásznon a legikonikusabb, halloween ünnepére időzített szerepéhez. Jamie Lee Curtis színészi pályája persze ezen kívül is bővelkedik híres alakításokban, ahogyan az alábbi videós összeállításunkból ki is derül. Kult--Meghalt a legendás filmrendező, Bernardo Bertolucci http://www.life.hu/kult/20181126-meghalt-a-legendas-filmrendezo-bernardo-bertolucci.htmlMeghalt a legendás olasz filmes, Bernardo Bertolucci, aki az Utolsó tangó Párizsbant és Az utolsó császárt is rendezte. Kult--Elhunyt Ricky Jay színész: 72 évesen érte a halálhttp://www.life.hu/kult/20181126-elhunyt-ricky-jay-szinesz-72-evesen-erte-a-halal.htmlLos Angeles-i otthonában érte a halál Ricky Jay színészt, akit a legtöbben A holnap árnyékában című James Bond-filmből vagy a Magnóliából ismerhetnek. A színész 72 éves volt. Kult--Jamie Lee Curtis 60 éves: egy különleges hollywoodi karrier legfontosabb állomásaihttp://www.life.hu/kult/20181126-jamie-lee-curtis-60-eves-egy-kulonleges-hollywoodi-karrier-legfontosabb-allomasai.htmlJubileumi születésnapját ünnepli a filmtörténelem egyik legnevezetesebb sikolykirálynője, aki épp most tért vissza a mozivásznon a legikonikusabb, halloween ünnepére időzített szerepéhez. Jamie Lee Curtis színészi pályája persze ezen kívül is bővelkedik híres alakításokban, ahogyan az alábbi videós összeállításunkból ki is derül. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.