A 11:11 jelenség: ezt üzeni az univerzum, ha folyton ismétlődő számokba ütközöl

pozitivitás pénz életszemlélet 11:11 jelenség számok szerencse számmisztika szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előfordult már veled, hogy az órára pillantva 11:11 villogott rád vissza? Hogy már többször te voltál egy poszt 22. lájkolója, és gyakran futsz bele a 33, 44, 55... számsorokba az autók rendszámtábláján, illetve a telefon- vagy bankszámlaszámok között? Ezek a mesterszámok. Akik a 11:11 jelenséget rendszeresen megtapasztalják, általában hisznek abban, hogy az univerzum segítségként küldi ezeket a jeleket. Ezek a szinkronicitások az életünk fordulópontjain általában felerősödnek, amelyekkel az univerzum azt üzeni, hogy jó úton járunk. Ezeket a jeleket viszont csak azok veszik észre, akik meg tudják élni a pillanatokat, és nyitottak az univerzum által küldött üzenetek befogadására.

A mesterszámok jelentése


Doreen Virtue amerikai pszichológus és az angyalterápia módszerének megalapítója szerint a 11:11 angyali szám, amelynek jelentése: megnyílt egy energiakapu előtted, amelyen keresztül megvalósulnak a gondolataid. „A félelmeiddel egyáltalán ne törődj, különben azok válnak valóra!"

Lássuk, hogy a többi kétjegyű mesterszám mit jelent!

11: az új megszületése. Kinyílik egy kapu előtted, egy másik pedig éppen bezáródik mögötted, és te jelenleg a kettő között várakozol. Valami éppen megszületendőben van. Legyél nyitott, és figyelj! Jó úton jársz, jó döntéseket hozol az életed ezen szakaszában, amelyek lépésről lépésre elvezetnek a céljaidhoz.

11: valami éppen megszületendőben van, egy új kapu nyílik ki előtted Forrás: Shutterstock

22: az új megalapozása és felépítése. Harmónia és egyensúly vesz körül. Ösztönösen kövesd a szívedet az intuícióidra és az érzelmeidre hagyatkozva. Ez a mesterszám egyben a személyes erőt is szimbolizálja. Ne csak a magad hasznára fordítsd az erődet, adj belőle másoknak is! Ez a lehető legjobb és legkedvezőbb időszak arra, hogy elkezdj felépíteni valamit az életedben, és másokat is hozzásegíts a céljai eléréséhez.

33: a mesterek száma. Nagyon szerencsés vagy, ha gyakran találkozol ezzel a számsorral. A hármas szám, amely a test-lélek-szellem egységét is szimbolizálja, arra mutat, hogy olyan dolgokat tegyél, amelyek táplálják a lelkedet, a szellemedet és a testedet. Most van itt erre a lehetőség, mert fentről támogatják a fejlődésedet, hiszen a teljes lényeddel képes vagy jelen lenni. Most a tehetségeddel elérheted a céljaidat. Ez a szám a spontaneitást is jelöli, ezért legyél bátor, merj több kockázatot vállalni, mert megéri.

44: a munka, karrier és valaminek a felépítését jelöli, ami a jövődre is pozitív hatással lesz. Ha lelkiismeretesen dolgozol, akkor az anyagi gyarapodás megindul az életedben, a céljaid közelebb kerülnek hozzád, mint remélted, hiszen segítő erők támogatnak. Ezeket a tapasztalásokat nemcsak az anyagi, hanem a spirituális javaid gyarapítására is felhasználhatod.

44: a munka, karrier és valaminek a felépítését jelöli, ami a jövődre is pozitív hatással lesz Forrás: Shutterstock

55: óriási változások jönnek az életedben, ezért maradj pozitív és energikus. Új ismeretek, tapasztalások várnak rád. Jelentősen megváltozhat az életed, amire fel kell készülnöd. A szabadságot is jelképezi ez a számsor, mert végre kiszakadhatsz azokból a helyzetekből, amelyekbe évek óta bele vagy ragadva. Elfordulhat, hogy egy új munka, új otthon, új párkapcsolat vagy egy új kaland vár rád.

66: az otthon, a közösség és a kreativitás kijelölése. Ez a szám a család és a párkapcsolat területeire mutat, amelyek nem mindig zökkenőmentesek. Ha komoly vitáitok vannak a partnereddel, akkor most kell elgondolkodnod azon, hogy a harmónia és az egyensúly mennyire fontos a számodra. Több időt kell töltened a szeretteiddel, és figyelni az ő igényeikre és kívánságaikra. Ha mostanában kevés időt töltöttél a barátaiddal, családtagjaiddal, akkor tudd, hogy eljött az idő, éreztetned kell velük, hogy ők mennyire fontosak a számodra.

77: a szerencseszám, és ha a hetest ráadásul triplán látjuk, az nagyon biztató. Ez a számsor akkor siet a segítségedre, amikor már azt hiszed, hogy nincs erőd. Amikor úgy érzed, hogy ennél rosszabb dolgok már nem történhetnek veled, és egyszer csak villámcsapás-szerűen megoldódnak a gondok. Ha a belső megérzéseidet követed, onnantól akárhol jársz, akármibe kezdesz, a szerencse melléd szegődik.

Ha a hetest triplán látod, a szerencse melléd fog szegődni Forrás: Shutterstock

88: az anyagiak megóvására figyelmeztet. Alaposan gondold át saját magad és a családod érdekében, hogy jó kezekben vannak-e a megtakarításaid. Az egész jövődre hatással van, hogy megérted-e ennek az üzenetnek a fontosságát. Felelős vagy a saját bevételi forrásaidért. Ha a pénzkeresésre és a helyes megtakarításokra odafigyelsz, munkát és erőt fektetsz erre a területre, támogatást kapsz. Valójában minden csak rajtad múlik.

99: valami véget ér, ezért komoly döntéseket kell meghoznod az életedben. Haladj tovább, és emlékeztesd magadat mindig arra, hogy hamarosan megérkezel a megfelelő helyre. Ez egyben egy spirituális utazás is, amely fejlődést hoz az életedbe, és arra próbál megtanítani, hogy higgy a képességeidben, és merd használni is őket.

Programajánló: december eleje tele lesz izgalommalhttp://www.life.hu/kult/20181205-december-programajanlo.htmlDecember eleje tele lesz izgalommal: adventi forgatag, ünnepre készülődés, meghitt várakozás. Mindenki megtalálhatja azt, amire vágyik. KultOrigoDavid Rolfe tudós úgy véli, igazi lehet a torinói lepel, ismét meg kell vizsgálnihttp://www.life.hu/kult/20181204-david-rolfe-tudos-ugy-veli-igazi-lehet-a-torinoi-lepel-ismet-meg-kell-vizsgalni.htmlSokáig úgy vélték, hogy a torinói lepel lehet a bizonyíték arra, hogy Jézus Krisztus valóban élt és létezett, hiszen ebbe burkolhatták bele a testét a keresztre feszítés után. Az elméletet végül elvetették, arra jutottak, a lepel hamisítvány. Ám David Rolfe tudós úgy gondolja, újra kell vizsgálni a leplet, szerinte bizonyítható, hogy eredeti. Kult--Újra összeáll az eredeti Dinamit együttes, 30 éve nem volt ilyenhttp://www.life.hu/kult/20181204-ujra-osszeall-az-eredeti-dinamit-egyuttes-30-eve-nem-volt-ilyen.htmlEgyetlen koncert erejéig újra összeáll az 1979-ben alakult legendás magyar rockzenekar, a Dinamit. Harminc év után májusban láthatják őket újra a rajongók az eredeti felállásban. KultOrigoAmi nem öl meg: 20 érdekesség A tetovált lány-filmekrőlhttp://www.life.hu/kult/20181203-20-erdekesseg-a-tetovalt-lanyfilmekrol.htmlLisbeth Salander bőrébe új színésznő bújt egy új film kedvéért, ami egyszerre folytatása is meg nem is a korábbi felvonásoknak. Összegyűjtöttünk egy nagy adag érdekességet a november óta a hazai mozikban futó Ami nem öl című film meg kapcsán. KultOrigoA 22 legjobb duma egy magyar kultfilmből: újra a mozikban A tanúhttp://www.life.hu/kult/20181129-a-22-legjobb-duma-egy-magyar-kultfilmbol-ujra-mozikban-a-tanu.htmlNovemberben országszerte visszatért a hazai mozikba Bacsó Péter 1969-ben készült, egykor betiltott kultikus filmszatírája, A tanú. A legmodernebb képminőségben felújított, Kállai Ferenc, Őze Lajos és Both Béla felejthetetlen alakítását felvonultató film tele van máig idézett, igazi szállóigékké vált párbeszédekkel, amelyekből most összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket. A mai magyar valósággal történő bármilyen egyezés és áthallás természetesen csak a véletlen műve lehet! KultOrigoKiemelt ügyek: öngyilkos akart lenni a fiatal lány, a gyilkos csak segített nekihttp://www.life.hu/kult/20181130-kiemelt-ugyek-ongyilkos-akart-lenni-a-fiatal-lany-a-gyilkos-csak-segitett-neki.html81 évvel ezelőtt egy szokatlan gyilkosságról beszéltek szerte az országban. Egy budai villában holtan találtak egy fiatal cselédlányt, akiről köztudott volt, hogy meg akart halni. Folyamatosan az öngyilkosság gondolata foglalkoztatta, egyszer még meg is próbálkozott vele, de kudarcot vallott. Az öngyilkosságra utaló tetthely majdnem megtévesztette a nyomozókat, de egyvalamiről megfeledkezett a naphegyi gyilkos. Az ügy igazi kiemelt ügynek számított a magyar sajtóban. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.