Keira Knightley leszbikus csókot vált Eleanor Tomlinson színésznővel

Forrás: YouTube -
csók Keira Knightley film Eleanor Tomlinson leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keira Knightley forró csókot vált Eleanor Tomlinson színésznővel a legújabb filmjében.

Keira Knightley igazán pikáns jelenetben szerepel a legújabb filmjében, amely Colette-ről, a botrányos francia írónőről készül. A színésznő kolléganőjével, Eleanor Tomlinsonnal vált forró, leszbikus csókot a filmben, ráadásul meztelenül. A történet szempontjából a két nő között szövődő kapcsolatnak igen nagy jelentősége van, de a filmben igyekeztek ezt finoman ábrázolni. Ennek ellenére igen fülledtek lettek ezek a jelenetek.

Keira Knightley leszbikus csókot vált Eleanor Tomlinson színésznővel Forrás: YouTube
A 11:11 jelenség: ezt üzeni az univerzum, ha folyton ismétlődő számokba ütközölhttp://www.life.hu/kult/20181206-a-1111-jelenseg-ezt-uzeni-az-univerzum-ha-folyton-ismetlodo-szamokba-utkozol.htmlElőfordult már veled, hogy az órára pillantva 11:11 villogott rád vissza? Hogy már többször te voltál egy poszt 22. lájkolója, és gyakran futsz bele a 33, 44, 55... számsorokba az autók rendszámtábláján, illetve a telefon- vagy bankszámlaszámok között? Ezek a mesterszámok. Akik a 11:11 jelenséget rendszeresen megtapasztalják, általában hisznek abban, hogy az univerzum segítségként küldi ezeket a jeleket. Ezek a szinkronicitások az életünk fordulópontjain általában felerősödnek, amelyekkel az univerzum azt üzeni, hogy jó úton járunk. Ezeket a jeleket viszont csak azok veszik észre, akik meg tudják élni a pillanatokat, és nyitottak az univerzum által küldött üzenetek befogadására. KultOrigoEgyedi Artúr rejtélyes halála - A mosdóra akasztva találták meg a versenyistállósthttp://www.life.hu/kult/20181206-egyedi-artur-rejtelyes-halala.htmlKözel száz évvel ezelőtt az egész ország egy krimibe illő esetről beszélt. Szokatlan körülmények között találtak rá az Egyedpusztán lévő uradalom 67 éves urára. Már a ravatalon feküdt Egyedi Artúr a szerettei gyűrűjében, amikor a detektívek ellepték a Kerepesi temetőt és lefoglalták a testét. Hiába ámultak és kiabálták a rokonok, hogy ez kegyeletsértés, a törvénynek engedelmeskedniük kellett. KultOrigoAz Y generáció paródiáját mutatják be egy diszkóvideóklipbenhttp://www.life.hu/kult/20181206-az-ygeneracio-parodiajat-mutatjak-be-egy-diszko-videoklipben.htmlEmlékszel még a 2000-es évek hatalmas bulijaira minden furcsaságukkal együtt? Éppen ennek bemutatására készült egy remek paródia-videóklip. Kult--Programajánló: december eleje tele lesz izgalommalhttp://www.life.hu/kult/20181205-december-programajanlo.htmlDecember eleje tele lesz izgalommal: adventi forgatag, ünnepre készülődés, meghitt várakozás. Mindenki megtalálhatja azt, amire vágyik. KultOrigoDavid Rolfe tudós úgy véli, igazi lehet a torinói lepel, ismét meg kell vizsgálnihttp://www.life.hu/kult/20181204-david-rolfe-tudos-ugy-veli-igazi-lehet-a-torinoi-lepel-ismet-meg-kell-vizsgalni.htmlSokáig úgy vélték, hogy a torinói lepel lehet a bizonyíték arra, hogy Jézus Krisztus valóban élt és létezett, hiszen ebbe burkolhatták bele a testét a keresztre feszítés után. Az elméletet végül elvetették, arra jutottak, a lepel hamisítvány. Ám David Rolfe tudós úgy gondolja, újra kell vizsgálni a leplet, szerinte bizonyítható, hogy eredeti. Kult--Újra összeáll az eredeti Dinamit együttes, 30 éve nem volt ilyenhttp://www.life.hu/kult/20181204-ujra-osszeall-az-eredeti-dinamit-egyuttes-30-eve-nem-volt-ilyen.htmlEgyetlen koncert erejéig újra összeáll az 1979-ben alakult legendás magyar rockzenekar, a Dinamit. Harminc év után májusban láthatják őket újra a rajongók az eredeti felállásban. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.