Mondd ki: szeretlek – íme a Jobb ember leszek! mozgalom januári kihívása

Forrás: Shutterstock -
érzelem kihívás szeretlek mozgalom érzelemkifejezés Jobbemberleszek január
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehezen mutatod ki, ha igazán szeretsz valakit? Nem a legkönnyebb számodra, hogy kimondd: szeretlek? Ha változtatnál ezen, akkor a Life.hu 2019-es mozgalmának januári kihívását neked találták ki. A Jobb ember leszek! kihívássorozatának első hónapjában ugyanis minden nap ki kell mondanod a sokak által rettegett „sz” betűs szót. Lehet, hogy eleinte nehéz lesz, de meglátod, a hatás nem várat sokat magára.

Elindult a Life.hu 2019-es kihívása. A Jobb ember leszek! mozgalom januári feladata, hogy mindennap mondjuk ki valakinek: szeretlek. Az érzelmek és a szeretet kifejezése sokak számára nem a legkönnyebb feladat. Éppen ezért szeretnénk, ha a kihívásban részt vevők kicsit kimozdulnának a komfortzónájukból.

Mondd ki: szeretlek – édesanyádnak, édesapádnak, testvérednek, a háziállatodnak Forrás: Shutterstock

Sokan lebecsülik a „szeretlek” szó jelentőségét. Nincs két egyforma ember. Akad olyan, akinek elég, ha tettekkel fejezi ki szeretetét szavak helyett, és ő is ugyanezt várja el a partnerétől, családtagjaitól. Ám vannak olyanok is, akiknek a tettek homályos, nem egyértelmű üzenetet hordozhatnak, szeretik hallani, hogy a másik fontosnak tartja, szereti őket. Egyik típus sem jó vagy rossz, ám mindannyiunknak jót tehet, ha egy kicsit megtapasztaljuk, milyen, ha szeretteinknek egyértelműen a tudtára adjuk: jobbá teszik az életünket. Ehhez talán a legjobb szó a „szeretlek”. Mondhatod bárkinek: édesanyádnak, édesapádnak, testvérednek, a háziállatodnak, de akár magadnak is a tükörbe nézve. A hatás nem marad el, érdemes első kézből megtapasztalnunk.

De mi is a Jobb ember leszek! mozgalom? A Life.hu a 2019-es évben minden hónapban új kihívást indít, amelynek az a célja, hogy mindannyian egy kicsit jobb emberek legyünk. Ez nem kerül pénzbe, mindössze annyit kell tenni, hogy egy kicsit jobban figyelünk egymásra, a környezetünkre és magunkra is. Mert ha mi jobban érezzük magunkat, a velünk, körülöttünk élők iránt is nagyobb türelemmel viseltetünk. A legfontosabb, hogy a kihíváson nem lehet elbukni, mindenki a maga mércéje szerint teljesíti. Ebből kifolyóan bárki és bármikor csatlakozhat. A Life.hu szerkesztőségének tagjai is teljesítik a kitűzött célokat, tapasztalatainkról pedig minden hónap végén 1-1 cikkben számolunk be.

A Life.hu a 2019-es évben minden hónapban új kihívást indít, melynek az a célja, hogy mindannyian egy kicsit jobb emberek legyünk Forrás: Shutterstock

A kihíváshoz egy Facebook-csoportot is létrehoztunk, ahol bárki elmondhatja, hogyan éli meg az újabb és újabb mérföldköveket. A kihívás okozta örömökről és nehézségekről is várjuk a bejegyzéseket, hozzászólásokat, hiszen így egymást is könnyebb motiválni. Elsőként tehát a januári feladattal kapcsolatban mondjuk ki minél többször: szeretlek! Okozzunk örömet azoknak, akik a legfontosabbak számunkra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.