Új dallal rukkolt elő a The Cranberries együttes Dolores O'Riordan halálának évfordulóján

halál The Cranberries évforduló Dolores O'Riordan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy versszak és egy refrén maradt utána.

Új dallal rukkolt elő egykori énekesnője, a tavaly elhunyt Dolores O'Riordan halálának évfordulóján a The Cranberries ír zenekar, amely áprilisban dobja piacra a következő albumát, majd végleg feloszlik.

A banda a BBC Radio 2 műsorában mutatta be az All Over Now című számot, amelyen O'Riordan a halála előtt dolgozott, és énekelt fel belőle részleteket - írja a BBC hírportálja. Az énekesnő mindössze egyetlen versszakot és egy refrént hagyott hátra, ezért az együttesnek bőven volt munkája a dallal.
"A legnehezebb az volt, amikor néhány hónappal a halála után elkezdtük átnézni a demókat" - idézte fel Noel Hogan, a banda gitárosa.


A zenekar mostanra egy egész albummal elkészült. A 2017 végén rögzített demókból megszületett, In The End című korong áprilisban jelenik meg. A Linger és a Zombie című slágereket jegyző zenekar azután végleg feloszlik.

O'Riordan váratlanul hunyt el tavaly január 15-én egy londoni hotelben, a pizsamát viselő nő testét a fürdőkádba merülve találták meg. A westminsteri igazságügyi orvosszakértő szerint alkoholmérgezés miatt bekövetkezett fulladás okozta a 46 éves énekesnő halálát.

Majka a visszavonulást tervezgeti, Amerikában kezdhet új életethttp://www.life.hu/sztarok/20190116-majka-a-visszavonulast-tervezgeti-amerikaban-kezdhet-uj-eletet.htmlA Bors számolt be arról, hogy Majka egy időre visszavonul és Amerikában telepedik le a családjával. TV + SztárokOrigoShane Tusup állhat Hosszú Katinka weboldalának lekapcsolása mögötthttp://www.life.hu/sztarok/20190111-shane-tusup-allhat-hosszu-katinka-weboldalanak-lekapcsolasa-mogott.htmlHosszú Katinka második weblapját is felfüggesztette a szolgáltató: az ironstore.hu után a hosszukatinka.com is elérhetetlenné vált. TV + Sztárok--Halasztják az esküvőt: így áll most egymással VV Mici és VV Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20190108-halasztjak-az-eskuvot-igy-all-most-egymassal-vv-mici-es-vv-krisztian.htmlA Való Világ 8. szériájának szerelmes párja, Mici és Krisztián hiába az elmúlt évek viszontagságainak, újra és újra egymásra találnak. A Life.hu-nak interjút adtak kapcsolatukról, valamint arról, hogy Krisztián ugyan egyszer már megkérte Mici kezét, miért kell ismételnie a lánykérést.TV + SztárokOrigoTávoltartást rendelt el a bíróság Kevin Spaceyvel szembenhttp://www.life.hu/sztarok/20190108-tavoltartast-rendelt-el-a-birosag-kevin-spaceyvel-szemben.htmlTávoltartást rendelt el hétfőn egy amerikai bíró Kevin Spacey amerikai színésszel szemben, aki ellen bántalmazás és szeméremsértés miatt emeltek vádat decemberben.TV + Sztárok--Így nézett ki 10 évvel ezelőtt Gáspár Laci: "Úristen, az a haj!"http://www.life.hu/sztarok/20190105-igy-nezett-ki-10-evvel-ezelott-gaspar-laci-hosszu-haja-volt.htmlGáspár Laci az Instagramon osztott meg magáról egy 10 évvel ezelőtti fotót. Döbbenet, hogy ilyen frizurája is volt! TV + SztárokOrigoValóVilág 9: óriási balhé volt, egymásnak esett Zsuzsu és Renihttp://www.life.hu/sztarok/20190105-valovilag-9-oriasi-balhe-volt-egymasnak-esett-zsuzsu-es-reni.htmlReninek elege lett Zsuzsu dolgaiból: szerinte a lány túlságosan érzékeny, emellett pedig azt érezteti vele, hogy a triumvirátusukban ő a felesleges harmadik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.