Barátja találta meg Kovács Gyula színész holttestét

Forrás: Thinkstock -
színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt hétvégén hunyt el Kovács Gyula, a kecskeméti Katona József Színház 69 éves színésze. Pénteken még a színpadon játszott, hazament, és otthon, a foteljában érte a halál. 

„Pénteken bemutatója volt, a Baal című darabban játszott. Ezután hazament, majd az otthonában, a fotelben ülve érte a halál” – mesélte a Blikknek a színház egyik munkatársa. Úgy tudni, egyik ismerőse talált rá, majd értesítette az intézményt.

„Gyulának nem volt családja, nem voltak gyermekei vagy rokonai, magányosan élt. Barátai viszont imádták, egyiküknek kulcsa is volt a lakásához. Miután két napja nem vette fel a telefont, átment hozzá, így találták meg. Valószínűleg betegeskedő szíve okozta a halálát, de ezt még nem tudjuk biztosan. Annyi bizonyos, hogy természetes halált halt” – árulta el a lapnak a művész volt kollégája.

Forrás: Thinkstock

Top 10: Ezek voltak 2018 legjobb filmjei a Life.hu szerinthttp://www.life.hu/kult/20190101-ezek-voltak-2018-legjobb-filmjei.htmlAz új évre fordulás mindig a visszatekintés és összegzés időszaka is, meg persze a toplistáké. 2018 mozgalmas és sokszínű évet hozott a filmek terén, így nem voltunk könnyű helyzetben a 10 kedvencünk kiválasztásakor - de az bizonyos, hogy az alábbi lista minden szereplője emlékezetes élményt jelentett, és jó szívvel ajánljuk őket az olvasóinknak is. KultOrigoMeghalt Honey Lantree, a poptörténelem első sikeres női dobosahttp://www.life.hu/kult/20190101-eletenek-75eveben-elhunyt-honey-lantree-a-poptortenelem-elso-sikeres-noi-dobosa.htmlElhunyt Honey Lantree, aki a 60-as években azzal vált híressé, hogy ő volt az első olyan nő, aki a mikrofon helyett a dobok mögött vált sikeressé a The Honeycombs nevű beatzenekarban. Egyik, ha nem legsikeresebb daluk az 1964-ben megjelent Have I The Right volt, amely a brit toplista élére került. Kult--Meghalt Csulák András újságíró, szerkesztőhttp://www.life.hu/kult/20181231-meghalt-csulak-andras-ujsagiro-szerkeszto.htmlHosszú betegség után, 68 éves korában meghalt Csulák András újságíró - tájékoztatta a család hétfőn az MTI-t. Kult--55 éves lett Hollywood szexszimbóluma: Brad Pitt legfontosabb szerepeihttp://www.life.hu/kult/20181220-55-eves-lett-hollywood-szexszimboluma-brad-pitt-legfontosabb-szerepei.htmlMost ünnepli 55. születésnapját az elmúlt két és fél évtized talán legnagyobb férfi filmcsillaga,akinek karrierjében olyan sok emlékezetes alakítás követte egymást, hogy alig győztünk belőlekiválogatni egy jubileumi listára valót. De megtettük! Kult--5 film és sorozat, amelyet vétek lenne kihagynod decemberbenhttp://www.life.hu/kult/20181214-sorozatok-decemberre-szokes-dannemorabol-mary-poppins-visszater-mirai-lany-a-jovobol.htmlRovatunkban minden hónapban összegyűjtjük azokat a mozis és televíziós bemutatókat, amelyek a legfontosabb eseménynek számítanak, és amelyeket szerintünk mindenképp érdemes lesz megtekinteni olvasóinknak az adott időszakban. Jöjjenek hát december ajánlott filmjei és sorozatai! KultOrigoMeghalt Nicolas Roeg: 90 éves volthttp://www.life.hu/kult/20181125-meghalt-nicolas-roeg-rendezo-90-eves-volt.html90 éves korában elhunyt Nicolas Roeg rendező. Halálhírét a fia jelentette be – írja a BBC. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.