Pikáns részletek kerültek nyilvánosságra Anglia első pornókönyvéből

prostitúció pornó irodalom könyv pornókönyv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben került elő egy eredeti példány a Fanni Hill – Egy örömlány emlékiratai című könyvből, amelyet még 1749-ben adtak ki először. A hírhedt művet Nagy-Britannia első pornókönyvének tartják, melyet be is tiltottak még 200 évvel később is. 

A péniszt erős csődörnek, a heréket pedig a természet édes kincses zsákjaként emlegeti a szerző a Fanny Hill – Egy örömlány emlékiratai című könyvben, melyet először 1749-ben adtak ki. Ennek került most elő egy eredeti példánya, ami azért nagy újdonság, mert a művet betiltották.

A mai darabokhoz képest Fanny Hill története nem túl sikamlós Forrás: Thinkstock

Ám nemcsak megjelenésének idején tiltották be – írja a Mirror. A cikk szerint 1960-ban újra kiadták, ám a Scotland Yard az 1959-es obszcén kiadványokról szóló törvényre hivatkozva ismét betiltotta. Húszezer példányt lefoglaltak és figyelmeztetést adtak ki.

Most azonban árverésre bocsájtják az értékes példányt. A könyvből azóta már film is készült, de valószínűleg elég szelídnek tűnik A szürke ötven árnyalata után.

Ha kíváncsi vagy a könyvben szereplő rajzokra, kattints ide!

Pély Barna: „Nem érdemes olyan harcokat vívnod, amelyeket nem nyerhetsz meg"http://www.life.hu/kult/20190118-pely-barna-interju-uj-lemezrol-blue-hearth-maganeletrol-galambos-dorina.htmlPély Barna már közel 20 éve a magyar könnyűzenei élet egyik sokszínű, és meghatározó alakja. Számtalan fellépése van Magyarországon, de külföldre is gyakran hívják fesztiválra vagy akár önálló fellépőként is. Januárban jelent meg a legújabb nagylemeze Blue Heart címmel. Barnával az albumról, tehetségkutatásról, és magánéletről is beszélgettünk. Kult--Barátja találta meg Kovács Gyula színész holttestéthttp://www.life.hu/kult/20190119-baratja-talalta-meg-kovacs-gyula-szinesz-holttestet-kecskemeti-katona-jozsef-szinhaz.htmlA múlt hétvégén hunyt el Kovács Gyula, a kecskeméti Katona József színház 69 éves színésze. Pénteken még a színpadon játszott, hazament, és otthon, a foteljában érte a halál. Kult--Megható videón dolgozta fel egy magyar gimnázium a We Are the World című dalthttp://www.life.hu/kult/20190118-meghato-videon-dolgozta-fel-egy-magyar-gimnazium-a-we-are-the-world-cimu-dalt.htmlMichael Jackson We Are the World című dalát dolgozták fel a Herman Ottó Gimnázium tanárai és diákjai. A megható videóért rajong most az internet. Kult--Ezt jelenti ma Magyarországon a kultúrahttp://www.life.hu/kult/20190116-ezt-jelenti-ma-magyarorszagon-a-kultura-kultura-napja.htmlPár nap múlva, azaz január 22-én ünnepeljük a magyar kultúra napját. A Himnusz születésének évfordulója adta az apropót ahhoz, hogy végiggondoljuk, mit értünk ma, a 21. században kultúra alatt. KultOrigo100 évig rejtőzött a pesti lakásban a dombormű, amelyet Gustav Klimt készíthetetthttp://www.life.hu/kult/20190117-100-evig-rejtozott-a-pesti-lakasban-a-dombormu-amit-gustav-klimt-keszithetett.htmlA budapesti Nagykörút egyik lakásában fedezte fel egy belsőépítész azt a domborművet, amely Gustav Klimt keze munkája lehet. Kult--Elhunyt Kovács Gyula színművészhttp://www.life.hu/kult/20190116-elhunyt-kovacs-gyula-szinmuvesz.htmlÉletének 70. évében elhunyt a kecskeméti Katona József Színház színművésze, Kovács Gyula. Társulata jelentette be a szomorú hírt. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.