Felháborodott a meggyilkolt James Bulger édesanyja a tragédiáról szóló film Oscar-jelölésén

Forrás: Youtube/Loose Women -
gyilkosság film fiú rövidfilm James Bulger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két 10 éves fiú brutálisan meggyilkolt egy 2 éves gyermeket Angliában. A történetről rövidfilm készült, amelyet most Oscar-díjra jelöltek. A meggyilkolt kisfiú édesanyja felháborodott. 

Oscar-díjra jelölték a Detainment című rövidfilmet, amely egy több mint 20 évvel ezelőtt történt brutális gyilkosságról szól. Két 10 éves fiú kínozta és ölte meg a 2 éves James Bulgert 1993-ban. Az eset Angliában, Liverpool közelében történt, és hatalmas megdöbbenést keltett, az ebből készült rövidfilm Oscar-jelölése pedig hatalmas felháborodást.

Felháborodott a meggyilkolt James Bulger édesanyja Forrás: Youtube/Loose Women

Denise Fergus, a meggyilkolt fiú édesanyja és mások is tiltakoznak. Már a film elkészülte is éppen elég fájdalmas, azt végképp nem akarják, hogy Oscar-jelölést kapjon. Azt is megjegyezték, hogy a rendező nem beszélt a film készítése alatt sem a meggyilkolt fiú anyjával, sem az apjával.

Nem tudom elmondani, mennyire feldúlt és ideges vagyok azért, mert ez az úgynevezett film elkészült

Variety

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.