Megtiltotta a sminkelést Lady Gagának Bradley Cooper a Csillag születik forgatása alatt

Forrás: Warner Bros. -
smink Csillag születik (film) Bradley Cooper Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csillag születik című film főszereplője, Lady Gaga megpróbált kicsit változtatni a karaktere megjelenésén, de Bradley Cooper megtiltotta neki. 

A Lady Gaga és Bradley Cooper főszereplésével készült Csillag születik óriási sikert aratott. A filmet mindenki imádta, a rajongókat pedig minden érdekli, ami az alkotással kapcsolatos. Nemrég például kiderült egy kulisszatitok, amiről eddig nem sokan tudtak: jelesül az, hogy Bradly Cooper letiltotta Lady Gagát a sminkelésről.

Bradley Cooper és Lady Gaga a Csillag születik című filmben Forrás: Warner Bros.

A színész – aki egyben producere is volt a filmnek – ugyanis úgy vélte, Ally karakteréhez nem illik semmiféle cicoma. Habár Lady Gaga próbált becsempészni némi sminket, Bradly Cooper hajthatatlan volt – írja a Daily Mail.

Amikor a szer nem ereszt: a legsúlyosabb filmek a drogfüggésrőlhttp://www.life.hu/kult/20190128-a-legsulyosabb-filmek-a-drogfuggesrol.htmlJanuár végétől játsszák a hazai mozik a Csodálatos fiú című filmet, ami megtörtént eset alapján mesél egy kábítószerfüggő fiatal esetéről, a szülői nézőpontot is bemutatva. Ennek apropóján listára gyűjtöttük a téma legemlékezetesebb filmjeit, amelyek ugyanúgy nem eresztették egy pillanatra sem a tekintetünket, mint a drog a főhőseiket. KultOrigoEzért tiltották be a Koncz Zsuzsa által énekelt Rohan az idő című dalthttp://www.life.hu/kult/20190129-ezert-tiltottak-be-a-koncz-zsuzsa-altal-enekelt-rohan-az-ido-cimu-dalt.htmlA Rohan az idő című slágernek utat kellett törnie, hogy az egyik legsikeresebb szám legyen, ugyanis első körben betiltották. Kiderült, hogy miért és az is, végül hogyan lett belőle az első magyar szám, amit külföldön is játszottak. Kult--Bocuse d'Or – A jövő héten tartják a szakácsverseny világdöntőjéthttp://www.life.hu/kult/20190127-bocuse-dor-jovo-heten-tartjak-a-szakacsverseny-vilagdontojet.htmlHuszonnégy nemzet csapatainak részvételével rendezik meg a világ legrangosabb szakácsversenyének, a Bocuse d'Or-nak a világdöntőjét január 29-30-án Lyonban; Magyarországot Pohner Ádám képviseli. Kult--Íme, az első előzetes a Ted Bundyról szóló filmről: ilyen sorozatgyilkos Zac Efronhttp://www.life.hu/kult/20190128-ime-az-elso-elozetes-a-ted-bundyrol-szolo-filmrol-ilyen-sorozatgyilkos-zac-efron.htmlZac Efron játssza Ted Bundyt, vagyis Amerika legrettegettebb sorozatgyilkosát: itt az első előzetes a filmről. Kult--Elmegyógyintézet és a vadnyugat világa: teszteltük a Neverland szabadulószobákathttp://www.life.hu/kult/20190125-elmegyogyintezet-es-a-vadnyugat-vilaga-teszteltuk-a-neverland-szabaduloszobakat.htmlRejtélyes világ húzódik Budapest belvárosa alatt. Aki elég bátor, belekóstolhat a börtönök, a mágia, de még egy titokzatos elmegyógyintézet világába is. A Life.hu szerkesztősége tesztelte a Neverland szabadulószobákat, így megtapasztalhattuk, milyen, ha bezárnak egy rég nem használt zárt osztályra, vagy éppen milyen megküzdeni az aranyért a vadnyugat öntörvényű világában. De nem csak a szabadulószobákat, az étlapot is teszteltük. KultOrigoA Fatal Error Kulcs című dala nyerte A Dal 2019 második válogatójáthttp://www.life.hu/kult/20190127-a-fatal-error-kulcs-dala-nyerte-a-dal-2019-masodik-valogatojat.htmlSzombaton este tartották A Dal második válogatóját. Hatan csatlakozhattak a továbbjutókhoz, négyen búcsúztak. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.