Miss Bee elárulta: két új taggal indul újra a Bestiák együttes

Bestiák retro Miss Bee zene Somorjai Ilona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bestiák együttes egykori tagja, Miss Bee, azaz Somorjai Ilona újra elindította a Bestiák együttest. Ám nem a régi tagokkal, hanem két új énekesnővel lép majd fel. 

Retroőrületként aposztrofálja az újraindult Bestiák együttest Miss Bee, azaz Somorjai Ilona, az eredeti lánybanda tagja. Mellette két új tag, Adrienn és Alexa áll majd színpadra a koncerteken.

"Nagyon jó, hogy élőben lehet énekelni, akkor az nagyon rossz volt, hogy mindig playbackelni kellett. Nem voltak alkalmasak a helyek az élő fellépésre, vagy ha egy-egy alkalmas lett volna, akkor nagy reszkír lett volna, hogy három mikrofont hogy hoznak össze" – felelte Miss Bee arra a kérdésre, hogy mi lesz a különbség a kilencvenes évek bulijaihoz képest.

Somorjai Ilona egyébként ceremóniamesterként dolgozik, de nyáron igyekszik összehangolni a fesztiválokat, koncerteket az esküvőkkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.