A luxusban fürdő Insta-sztároknak ment neki a Bankrupt együttes

luxus zene Bankrupt Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A „Rich Kids of Instagram” jelenséget állítja pellengére a Bankrupt együttes. A luxusban fürdő Instagram-sztároknak mennek neki új szövegükben. 

A fényűző életmódjukról ismert Insta-sztároknak, azaz a „Rich Kids of Instagram” jelenségnek ment neki a Bankrupt nevű magyar zenekar – írja a Blikk.

Azokat állítják pellengére, akik luxus életmódjukkal kérkednek a közösségi oldalaikon, ezzel gyűjtve minél több követőt és kommentelőt. „A vizualizáláshoz természetesen elengedhetetlen volt, hogy magunk is alámerüljünk ebben a fertőben, és elrettentő példaként felvillantsunk pár képet flancos partikon drága pezsgőt locsoló, avagy éppen bankjegyekben fürdő, alulöltözött fotómodellekről, magánrepülőzésekről és lambózásokról, ezáltal is még inkább kontextusba helyezve a nézőt” – idézi a zenekar közleményét a a lap.

Az Attraction lenyűgözte az amerikai Csillag születik zsűrijéthttp://www.life.hu/kult/20190207-az-attraction-lenyugozte-az-amerikai-csillag-szuletik-zsurijet.htmlA Britain's Got Talent műsorát 2013-ban nyerte meg az Attraction Látványszínház magyar csapata. Most a Bajnokok szériájában tértek vissza a műsorban, ahol az 50 legsikeresebb produkció versenyez egymással. Lenyűgözték a zsűrit produkciójukkal. Kult--Bizarr ügynökségi fotók: répapénisz, égő haj és testcserés kentaurhttp://www.life.hu/kult/20190206-bizarr-ugynoksegi-fotok-repapenisztol-ego-haj-es-testcseres-kentaur.htmlA stockfotók, azaz az illusztrációnak szánt képek között találhatunk olyan darabokat is, amelyeknél okkal tesszük fel a kérdést: vajon milyen elvetemült témához szeretnék ezt hozzárendelni? Galériánkban összeszedtük, melyek a stockfotózás legérthetetlenebb darabjai. Van itt testcserés kentaurtól kezdve az abakuszon hegedülő félszemű emberig minden, amit csak kívánhatunk. KultOrigoII. Erzsébet királynő 66 évvel ezelőtt vette fel hivatalát édesapja halála utánhttp://www.life.hu/kult/20190206-ii-erzsebet-kiralyno-66-evvel-ezelott-vette-fel-hivatalat-edesapja-halala-utan.htmlA leghosszabb ideig trónon lévő női uralkodónak számít II. Erzsébet királynő, aki napra pontosan 66 évvel ezelőtt vette fel hivatalát. A korona több mint egy évvel később került a fejére. Kult--Már 15 éve használjuk a Facebookot, így festett a kezdetekbenhttp://www.life.hu/kult/20190205-mar-15-eve-hasznaljuk-a-facebookot-igy-festett-kezdetekben.htmlAkár azt is mondhatnánk, hogy ijesztő mértékben eluralta életünket a Facebook és a közösségi média. És ha ezt mondanánk, nem hazudnánk. A Facebook ugyanis már 15 éve hálózza be az életünket, a születésnapos oldalnak jelenleg 2,7 milliárd felhasználója van. Kult--Öt izgalmas és érdekes sztori, amelyekkel elkalandozhatsz a jelenbőlhttp://www.life.hu/kult/20190205-ot-izgalmas-es-erdekes-sztori-amikkel-elkalandozhatsz-a-jelenbol.htmlSokan hallottuk fizikaórán az ikerparadoxon néven emlegetett feltevést. Az elmélet lényege, hogy ha egy ikerpár egyik tagja fénysebességgel utazna, amíg a másik a Földön marad, az űrutazó nem öregedne, itthon hagyott testvére viszont igen. A tudomány jelenlegi állása szerint tehát elméletben lehetséges az időutazás, a filmekből és sorozatokból ismert időgépekre azonban még jó darabig várnunk kell. Természetesen az írókat és a rendezőket is megihleti az ötlet, már a 18. században is születtek időutazós kitalációk. Ebben a cikkben most a modern tévétörténelem legérdekesebb alkotásait vesszük sorra. KultOrigoÚjra keresik Budapest daláthttp://www.life.hu/kult/20190204-ujra-keresik-budapest-dalat.htmlIsmét keresi Budapest dalát a Fővárosi Önkormányzat. A másodszor induló projektre hat ismert előadót hívtak meg öt dal elkészítésére, további öt helyet még felfedezésre váró, tehetséges zenész és énekes számára tartanak fenn a kiírt pályázaton. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.