Pataky Attila amerikai turnéra készül az Eddával

Edda zene USA Amerika turné Pataky Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerikai turnéra készül az Eddával Pataky Attila, aki szólóban lépett már fel a tengerentúlon, ám a teljes zenekarral ez lesz az első utazás. Arról is mesélt, hogy felesége, Orsi hogyan bírja ezt a nagy pörgést. 

„Nálunk is vannak hullámvölgyek” – mesélte Pataky Attila, amikor a Mokkában arról kérdezték, felesége, Orsi hogyan bírja azt a tempót, amit ő diktál a közös életükben. Hiszen Pataky még 10 évig szeretne a színpadon állni. Ám feleségével igyekeznek minden gondjukat megoldani, ha konfliktusuk adódik.

A zenekar életében is fordulópont következik, hiszen amerikai turnéra készülnek. Pataky szólóban már járt a tengerentúlon, ám a teljes zenekar először indul útnak. Egy négyállomásos turné vár rájuk, ahol a klasszikus Edda-dalokkal szórakoztatják a közönséget.

„Olyan slágerparádét tolunk le” – mesélte Pataky Attila, aki meg van győződve róla, hogy ha szeretetet visznek magukkal, akkor azt is kapnak vissza.

100 éve született Komlós Juci, a Szomszédok Lenke nénijehttp://www.life.hu/kult/20190212-100-eve-szuletett-komlos-juci-a-szomszedok-lenke-nenije.htmlEgy ország érezte a saját nagymamájának a Szomszédok című sorozat Lenke nénijét, azaz Komlós Jucit. A Nemzet Színésze február 10-én ünnepelte volna 100. születésnapját. KultHírességek, akik a Fiumei sírkertben nyugszanakhttp://www.life.hu/kult/20190208-hiressegek-akik-a-fiumei-sirkertben-nyugszanak-andy-vajna-mellett.htmlA filmügyi kormánybiztos, számos hollywoodi sikerfilm producere, Vajna Tímea férje életének 75. évében, hosszú betegség után budapesti otthonában elhunyt. Temetése 2019. január 31-én volt a Fiumei úti sírkertben. Megnéztük, kik azok a magyar hírességek – tudósok, feltalálók, grófok, miniszterelnökök, írók, költők, színészek –, akik szintén ezen a helyen nyugszanak. A listában – amely természetesen nem teljes – családi név szerinti betűrendben, születési és halálozási évvel, a sírhely pontos megjelölésével szögletes zárójelben tüntettük fel az elhunytakat. KultOrigoOscar-gála: Samuel L. Jackson, Javier Bardem és Jason Momoa is díjat adnak áthttp://www.life.hu/kult/20190212-oscar-gala-samuel-l-jackson-javier-bardem-es-jason-momoa-is-dijat-adnak-at.htmlSok hírességet láthatunk február 24-én a Dolby Színház színpadán, ugyanis rengetegen jelöltek valamilyen díjra, mások pedig a szobrocskákat osztogatják: íme, ők fogják átnyújtani a nyertesek kitüntetését. Kult--A Dal 2019 – Az Acoustic Planet nyerte az első elődöntőthttp://www.life.hu/kult/20190210-a-dal-2019-az-acoustic-planet-nyerte-az-elso-elodontot.htmlAz Acoustic Planet nyerte A Dal 2019 első elődöntőjét szombaton. A zsűri döntésével még Petruska és Vavra Bence, a tévénézők szavazataival a The Middletonz jutott tovább a döntőbe a Duna Televízióban és a Duna World csatornán sugárzott show-műsorban. KultOrigoVasárnap éjjel adják át a Grammy-díjakat http://www.life.hu/kult/20190210-vasarnap-ejjel-adjak-at-a-grammydijakat-a-los-angelesi-ceremonia-hazigazdaja-alicia-keys-lesz.htmlHatvanegyedik alkalommal adják át közép-európai idő szerint vasárnap éjjel az amerikai zeneipar legjelentősebb elismeréseit, a Grammy-díjakat. A Los Angeles-i ceremónia házigazdája Alicia Keys lesz, fellép mások mellett Camila Cabello és Ricky Martin, Lady Gaga, a Red Hot Chili Peppers és Jennifer Lopez. Kult--A Dal 2019 – Ma este lesz az első elődöntő műsorhttp://www.life.hu/kult/20190209-a-dal-2019-ma-este-lesz-az-elso-elodonto-musor.htmlMa este rendezik A Dal 2019 első elődöntőjét: a Duna Televízióban és a Duna World csatornán 19 óra 30 perctől látható show-műsorból négyen jutnak tovább a döntőbe. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.