Kezdd a napod színes mandalával, hogy szerencsés légy!

Forrás: Thinkstock -
kép szerzetes buddhista dimenzió mandala meditáció Legyen jó napod!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mandalák, amelyet meditációs képeknek hívnak, már egyetlen pillantás alatt feldobhatják a kedved és segíthetnek a problémáid feloldásában, hogy jól induljon a napod.

Ahhoz, hogy reggel ébredéskor megfelelő lelkiállapotba kerülj, nem kell mást tenned, mint az éppen aktuális problémádhoz igazított mandalát kifüggesztened a falra és rápillantani. Ha pedig csak szimplán szeretnél egy szerencsés napot, válassz egy lelkednek és szemednek kedves mandalát és tedd jól látható helyre a szobádban. A Life.hu már mutatott neked korábban is csodás háromdimenziós mandalákat, amelyek gyönyörű műalkotások.

Forrás: Thinkstock

Laár András mesélte nekünk egyszer, hogy amióta a gitártokjába egy mandala képét rakta, azóta sokkal ritkábban hangolódik el a hangszere. Ugyanígy az életedre is kihatással lehet, ha a kiválasztott meditációs képet magadnál hordod.

A buddhista szerzetesek csodálatos mandalákat rajzolnak színes porból, aprólékos, napokig vagy hetekig tartó munkával. Az elkészült mandalát aztán összesöprik, ezzel mutatva rá a dolgok múlandóságára.

Az alábbi linkekre kattintva tudsz szebbnél szebb mandalákat letölteni: innen vagy erről az oldalról, valamint itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.