Popsztárok, celebek, vetkőzés - Viva Comet 2011

Tóth Gabi Viva Comet Árpa Attila Liptai Claudia SP Fluor Tomi díjátadás Schobert Norbert Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken került sor a Viva Comet zenei díjátadóra - immár tizenegyedszer. A zenészek csak csellengtek a rendezvényen, de valóságshow-sztárokban, celebekben, műsorvezetőkben és szépségkirálynőkben nem volt hiány.

Több mint tíz éve osztja ki a Viva TV a legjobb zenészeknek járó díjakat. A Comet-gömbök igazán nagy elismerésnek számítanak a szakmában. Idén - meglepő módon - az eddigieknél jóval kevesebb zenész jelent meg a rendezvényen, ellenben igazán sok celebet vonzott a díjátadó az Arénába.

Hat kategóriában díjazták a jelölteket - nagy meglepetést egyik eredmény sem okozott. A legjobb férfi előadó díját SP vehette át, aki egy fekete atlétában tisztelte meg a nagyérdeműt. Még mindig nem szólt neki senki, hogy csak akkor lenne érdemes mutogatnia a karjait, ha legalább olyanok lennének, mint Katus Attilának. A legjobb új előadónak járó elismerést Fluor Tomi kapta, aki mögött sikeres időszak áll: a Mizu akkora sláger, hogy a dalszöveg ma már szállóige, ráadásul a dalt egyre többen dolgozzák fel. Fluor az este folyamán is előadta a Mizut - a tinik pedig természetesen őrjöngéssel jutalmazták a nótát.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

SP
Nézd meg képgalériánkat a VIVA Comet díjátadóról! Katt ide!


A legjobb női előadó Wolf Kati lett, aminek azért is örülünk, mert bebizonyosodott, hogy a fiatalok nem csak a tinibálvány fiúkat értékelik igazán. A legjobb videoklip díját Tóth Gabi vitte haza, a legjobb zenekar pedig a Children of Distance lett. Az életműdíjat idén Geszti Péter kapta, aki új együttesével, a Gringo Sztárral először itt adta elő élőben az új slágerét. Az estén a hazai popszakma sztárjai előadásaikkal szórakoztatták a főként tizenévesekből álló közönséget: Lola örökre maga mögött hagyta kislányos stílusát, és egy fekete dresszben mutatta meg nőies oldalát, de Tóth Gabi és Király Viktor előadása is nagyszerűen sikerült. Az idei sztárfellépő Edward Maya volt, akinek dalaira tombolt a közönség.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Wolf Kati
Nézd meg képgalériánkat a VIVA Comet díjátadóról! Katt ide!


Persze az este nem múlhatott el celebek nélkül: VV Éva, Gigi, Laci és Anikó is az Arénában bulizott, csakúgy, mint a Hajdú és a Schobert házaspár.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

A Schobert házaspár
Nézd meg képgalériánkat a VIVA Comet díjátadóról! Katt ide!


Ott volt még Zimány Linda is celebbarátnői társaságában, de Lakatos Márk, Ördög Nóra, Liptai Claudia és a TV2 többi műsorvezetője sem hagyta ki a koktélokat. Láttunk sok szép és kevésbé tetszetős estélyit - erről majd később részletesen beszámolunk -, csak a Life.hu kedvéért kezdett vetkőzni Benkő Dániel, és az sem kerülte el a figyelmünket, hogy Tolvai Reni és Kállay-Saunders András a pletykák ellenére még mindig odavannak egymásért.

Fillérekért fog táncolni Jerzy!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110611-celeb-tanc-vv4-fillerekert-fogja-riszalni-magat-jerzy.htmlLakatos Márk imádja a saját hangját!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110610-lakatos-mark-feldolgozta-a-mizu-cimu-szamot-kulisszatitkok.htmlÖtvenhárom évesen megszült a magyar színésznő!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110610-feher-anna-megszulte-gyermeket.htmlAlekosz durván sértegette Veronikáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110610-alekosz-haja-miatt-gunyolja-veronikat.htmlDoktor House ma szülinaposhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110609-hugh-laurie-doktor-house-szuletesnapja.htmlMel Gibson, az adakozó filmsztárhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110609-mel-gibson-guatemalaba-latogatott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.