Vége a barátságnak? Botrányba fulladt Alekosz lakásavató bulija

VV Éva lakásavató háború Alekosz féltékenység Olivér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sikerült túl jól Alekosz lakásavatója - igaz, négy lány is szórakoztatta egyszerre a görögöt, de egykori barátja, Olivér és Éva sem mentek el a VV4 nyertesének bulijára.


rtl.sajtoklub.tv
rtl.sajtoklub.tv


A Life.hu értesülése szerint azonban Éva és Olivér az utolsó pillanatban mondta vissza Alekosz meghívását. "Valóban kaptam egy SMS-t Évától, hogy fogászati beavatkozáson vett részt, nem érzi jól magát, így nem tud eleget tenni a meghívásomnak. Majd Olivér is felhívott, hogy neki is fogászatra kellett mennie. Sajnáltam, hogy nem jöttek el, pedig még ajándékkal is készültem nekik" - mesélte Alekino a megkeresésünkre.

Az este azonban itt még nem ért véget. Éjfél magasságában Éva állítólag felhívta Veronikát - aki szintén a lakásavatón tartózkodott -, hogy menjenek el együtt bulizni egy szabadtéri szórakozóhelyre. Alekosz ezt már nem hagyta szó nélkül. "Felhívtam Évát, aki már kissé illuminált állapotban volt, és közöltem vele, hogy nagyon örülök neki, hogy jobban van, de ha bulizni el tudott menni, akkor nálam is tiszteletét tehette volna. Mérges vagyok rá, mert az elmúlt napokban több sértő nyilatkozatot is tett rólam. Számon kértem tőle ezeket is, és végül bevallotta, hogy igazából el sem akart jönni hozzám, és véleménye szerint csakis miatta nyertem meg a ValóVilág 4 főnyereményét" - mesélt a történtekről Alek, aki hozzátette, nagyot csalódott a törtető lányban, aki véleménye szerint teljesen kifordult önmagából.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Tipp! Elképesztő átalakulás, VV Zsófi új arcot kapott! Nézd meg képgalériánkat!




Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


Éva a megkeresésünkre megerősítette, hogy valóban nem volt jelen a lakásavatón, és ő is kissé indulatosan nyilatkozott egykori legjobb barátjáról. "Kicsoda az a Nagy Alekosz? Igen, nem éreztem jól magam a buli estéjén, és ezt meg is írtam neki, hogy nem tudok menni, de később már jobban lettem. Ahhoz viszont semmi köze, hogy én kikkel és hol töltöm az estéimet. Csalódtam Alekoszban, mert mindig csak én kerestem őt, és soha nem volt rám egy perce sem. Milyen barát az ilyen! Ez az ember bolond" - fejtette ki a véleményét a villa egykori törtetője.

Riporterünknek sikerült elérnie Olivért is, aki nem volt túl bőbeszédű a történtekkel kapcsolatban. "Egy fájdalmas fogászati beavatkozáson voltam, ezért valóban nem tudtam elmenni a bulira, de ezt jeleztem is Alekosznak. Úgyis bepótoljuk majd az elmaradt bulit. A többiek nevében pedig nem szeretnék nyilatkozni" - zárta rövidre válaszát a villa egykori vagánya.



Úgy tűnik, hogy a korábban eltervezett közös Olivér-Alekosz haknikból sem lett semmi. A Life.hu értesülése szerint a görög inkább a hölgyekkel és új barátnőjével, Bettyvel múlatja az idejét, és nem egykori lakótársaival jár el szórakozni. "A ValóVilág után valóban volt néhány közös fellépésünk Olivérrel, de az már régen volt. A naptárom tele van felkérésekkel, amik általában csütörtöktől vasárnapig tartanak, és mindegyik helyszínre csak egyedül szoktam menni" - mondta Alekosz.


Life.hu

Tipp! Vicces fotók, jógázó kisállatok! Nézd meg képgalériánkat!



Partiarcok és műmellű lányok a Viasat3 castingjánhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110706-aranypart-es-eden-hotel-castingot-tartott-a-viasat3-egy-valami.htmlEtyeken forgatja új sorozatát a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110705-cynthia-nixon-a-szex-es-new-york-sztarja-etyeken-forgatja.htmlPartra vetett bálna a világ túloldalánhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110705-partra-vetett-balna-el-salvadorban.htmlHarmadik babáját várja a hollywoodi szőkeség?http://www.life.hu/legykepben/20110705-reese-whiterspoon-harmadik-gyermeket-varja.htmlSzandika súlyproblémákkal küzd - az új szerelem az oka?http://www.life.hu/legykepben/20110705-szandika-sulyproblemakkal-kuzd.htmlTündérmese Monacóban - Megnősült a herceghttp://www.life.hu/legykepben/20110704-tundermese-monacoban-megnosult-a-herceg-video.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.