Jóban Rosszban terhesség Szorcsik H. Viktória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenkilenc évesen lehet édesanya Szorcsik H. Viki, a Jóban Rosszban szépsége. A lány már négy hónapos terhes.



TV2/www.sajtoszoba.tv
TV2/www.sajtoszoba.tv


Viki és párja a Jóban Rosszban forgatási szünetében egy szórakozóhelyet üzemeltetnek egy csongrádi üdülő területén. ,,Most vidéken, Csongrádban vagyunk a párommal és a mamájával. Igen, igaz a hír, a negyedik hónapban járok. Az elején nagyon rosszul viseltem a terhességet, egész álló nap hányingerem volt, most már csak éjszaka vagyok rosszul. Még az idén szeretnénk megtartani az esküvőt." - mesélte a fiatal kismama a Life.hu-nak, és azt is elárulta, mi lesz a Jóban Rosszban-béli szerepével: ,,Hamarosan indul a forgatás, maradok a sorozatban, de a többi még nekem is meglepetés!"

Nagy Tamás, a sikersorozat producere a következőket nyilatkozta: "Augusztus 22-től a nézők újra találkozhatnak a Jóban Rosszbannal a TV2-n és a stáb is gőzerővel forgat Szorcsik H. Vikivel együtt. Természetesen nagyon figyelünk a színésznő és a születendő baba egészségére, nem terheljük le a kismamát. Hogy Viki várandóssága miként befolyásolja a sorozat eseményeit, hogy hogyan oldjuk meg az általa megformált Bencsik Bea sorsának alakulását, arról még nem árulhatok el semmit. Egy biztos, izgalmakban nem lesz hiány Csillagkúton, nálunk mindig történik valami."

Tipp! Ők lesznek a következő megasztárok? Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.