színésznő szülés Jessica Alba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi baby boom folytatódik - Jessica Alba ismét egy kislánynak adott életet. 

A bébi a Haven Garner Warren nevet kapta - tette közzé a szépséges színésznő szombaton, a közösségi oldalán, ahol azt is írta, hogy a kicsi egészséges, és nővérkéje, Honor is nagyon izgatott a csöppség érkezése miatt.

AFP
AFP

,,Köszönöm nektek, hogy támogattatok és velem voltatok a terhességem alatt - ez mindent jelent számomra!" - írta a szépség a közösségi oldalán. Jessica és férje, Cash Warren első gyermeke, Honor már három éves, és ő is alíg várta már húga érkezését. ,,Nagyon izgult, hogy ő lesz a nagy testvér, bár még nem igazán tudja, mit is jelent mindez." - mondta korábban a sztár a US magazinnak.

Az egyik legszebb testű nőnek is kikiáltott szépség elmondta, nem volt valami nyugodt a terhessége alatt, de férje segítségével képes volt beiktatni némi meditációt és relaxálást is a napirendjébe, hogy könnyebben viselje a kórházi vizsgálatokat és majd a szülést is. Most Jessica Alba azon munkálkodik, hogy mielőbb megszabaduljon a terhessége alatt felszedett kilóktól - figyelni fog az alacsony kalóriabevitelre, sportol, és rengeteg vizet iszik majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.