fiatalság Madonna szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pop királynője aztán tud élni - ahogy öregszik, egyre fiatalabb férfiakkal szűri össze a levet...

Madonna a napokban ünnepelte ötvenharmadik születésnapját - ez alkalomból Hamptomsba ruccant ki csemetéivel, és legújabb "játékszerével", a huszonnégy éves Brahim Zaibat-tal. Az énekesnő köztudottan imádja a kreol bőrű, hibátlan testű fiatal fiúkat - korábbi kedvesét, az igéző szemű huszonéves Jesust is ő juttatta a modellvilág krémjébe. Új kedvese bőven a fia lehetne - a huszonnégy éves francia táncossal, Brahímmal 2010-ben egy ruhakampány kapcsán ismerkedett meg.

Northfoto
Northfoto

Születésnapján Madonna fiai a homokban játszottak, ő és kedvese pedig tiniként andalogtak és csókolóztak. Madonna korábban még a férfias és híres férfiakra bukott: első férje, Sean Penn mellett többek között Warren Beatty, Dennis Rodman, Carlos Leon és Guy Ritchie is szerepel hódításainak hosszú listáján. A tizenkettedik albumán dolgozó sztárt valószínűleg a fiatal szeretők tartják ilyen fiatalon - Madonna pedig cseppet sem bánja, hogy őt csak az előbbre jutásra használják, hiszen igazán élvezi a "babázást"...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.