X-Faktor tehetségkutató műsor Keresztes Ildikó Malek Miklós Geszti Péter Nagy Feró show RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rettentő kemény feladat várt a mentorokra, ki kellett választaniuk azt a tizenkettőt, aki az idei X-Faktorban hétről hétre bizonyíthat. Végül megoldották, de csak az idő mondhatja meg, mennyire hoztak jó döntést.


Malek Miklós és a 25 év felettiek







Szólj hozzá: X-Faktor 2011 - Ki lesz a győztes?



Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub

A 25 év felettiek egyik nyertese: Gyurcsik Tibor


A Csillag születikben feltűnt Kocsis Malek szerint tökéletes, az azonban "ritkán érdekes", mégis, "együtt menetelnek tovább a győzelemig". Ő a második huszonöt pluszos továbbjutó.

Már csak egy hely maradt, azért Géczi András és Tarány Tamás vetélkedett. A gödöllői rádiós úgy érezte, csakis igent kaphat, de "egysíkúvá vált a produkciója", míg a biztonsági őr fiú nem adott magának esélyt. Pedig bízhatott volna magában, ő lett ugyanis a harmadik szerencsés. Az idősebbek között tehát kialakult a mezőny: Gyurcsík Tibor, Kocsis Tibor és Tarány Tamás küzdhet a jövőben.

Keresztes Ildikó és a fiatal srácok

Keresztes Ildi és a fiúk nagyon egymásra hangolódtak, ez már korábban is kiderült. Most viszont muszáj volt dönteni, többen össze is omlottak. Tarsoly Arnold tudta meg először a sorsát. A vésztői fiatalember reménykedett, de hiába. A kiesés nagyon megrázta, megszólalni sem tudott. Baricz Gergő rettegve bár, de céltudatosan lépett mentora elé. Őt egy kicsit megfricskázta Keresztes: "Számodra ez a verseny véget ért" - mondta, majd mikor már végleg elkeseredett volna az erdélyi muzsikus, így folytatta: "de kezdődik egy új, az élő show-val". Gergő tehát az első, akinek nem kell visszamennie a "szürke maszlagba".

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub

Lil C, a született előadó


Barna Gergő már többször bebizonyította, nagyon labilis személyiség. Ezt a faktort az énekesnő nem is merte felvállalni, azt tanácsolta neki, jöjjön vissza pár év múlva. Ahogy az várható volt, Gergő nem tudta abbahagyni a bőgést, azt kiabálta: "haza akarok menni". Lil C Ildikó szerint is "született előadó", akin "egyedül nem képes változtatni, de együtt menni fog". Papírforma továbbjutás volt az afroamerikai fiútól, utána pedig már csak ketten maradtak, hogy az egyetlen kiadó helyet elfoglalják.

Tipp! Különleges portrék hollywoodi sztárokról! Kattints a galériáért!






Nagy Feró, a lányok és a tündérkirályány



Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub

Kováts Veronika az X-Faktor tündére


A tündérkirálylány, Kováts Vera úgy érezte, hogy "még ha egy kisebb X is, de van benne". Talán egy nagyobb is, ez kiderül jövő héttől, ő is továbbjutott ugyanis. Gubik Petrának szombaton elcsuklott a hangja, így aztán hiába volt energiabomba a színpadon, elvesztette a harcot, Bagosi Alexa így egyetlen tanácsot kapott csupán: "Menj haza a gyerekeidhez, öleld meg őket, de utána gyere vissza az élő show-ba" - mondta neki Feró. A három döntős lány így: Bagosi Alexa, Kováts Vera és Muri Enikő.



Geszti, a csapatok kapitánya

Kilenc versenyzőről már kiderült, hogy hétről hétre láthatjuk őket, csak a csapatoknál maradt kérdőjel. Geszti természetesen kemény volt, azonnal kiejtette a két duót, Bogiékat és Hajniékat is, némi meglepetésre. Bogiék hibája az volt, hogy a "legtöbb fejtörést okozták" a mentornak, míg Hajniék egyszerűen kevésnek bizonyultak.

A Rocktenors és az Apollo 23 egymással vetélkedett, nehezen volt elképzelhető, hogy két fiúbanda is döntős legyen. A rocker srácok sokak örömére az élő show-ban is bizonyíthatnak, aminek az lett a vége, hogy egytől egyig belecsobbantak a medencébe. Az Apollo 23-nak így kevés esélye maradt. Bár őket saját kezűleg válogatták össze a mentorok, még nem kiforrott a trió. Mégis, Geszti úgy döntött, folytassák csak, aztán lesz belőle valami.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub

Hajdú Bea és Mariann a további hetekben is bizonyíthat


Már csak a tizenkettedik továbbjutó kiléte volt kérdéses. Erre a pozícióra a Hajdu ikrek és Szilvi Kittivel pályáztak. Végül a szimbiózisban élő testvérpár lett a győztes, méghozzá azért, mert bennük megvolt az összhang, míg Szilviékből hiányzott. A három, az élő show-ban is részt vevő csapat tehát: az Apollo 23, a Hajdu ikrek, valamint a Rocktenors.



Jövő héttel már az élő show-val folytatódik az X-Faktor 2011, hirtelen halálos rendszerben. Hetente búcsúzik valaki, de már most mind a tizenkettő elérte, hogy megkapja az esélyt a sztárságra.

Tipp! A legszexisebb magyar színészek képgalériánkban. Katt ide!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


X-Faktor: Két szőke nagyágyú, és két öreg rocker a mentorok melletthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111008-xfaktor-ket-szoke-nagyagyu-es-ket-oreg-rocker-a-mentorok.html10 éve nem szexelt az X-Faktor tehetségehttp://www.life.hu/szeress/szex/20111004-10-eve-nem-szexelt-az-xfaktor-tehetsege-kitty-brucknell.htmlMásodszor is összeomlott az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20111003-xfaktor-masodszor-is-osszeomlott-az-xfaktor-sztarja-barna-gergo.htmlX-Faktor: Robbant a bomba, balhéztak a mentorokhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111002-xfaktor-keresztes-ildi-gyilkossaggal-fenyegette-nagy-ferot-ime-a.htmlEnnyi sírást még sosem láttunk! - Dráma az X-Faktorban!http://www.life.hu/legykepben/20111002-ennyi-sirast-meg-sosem-lattunk-drama-az-xfaktorban.htmlGyakran a pohár fenekére néz az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110929-gyakran-latjak-alkoholmamoros-allapotban-a-tavalyi-xfaktor-dontoset-szabo-mariannt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.