X-Faktor: Mindenki meglepetésére kiestek a szépfiúk

X-Faktor feldolgozás Kováts Vera tehetségkutató műsor Tarány Tamás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen az estén újra Geszti két csapatának kellett párbajoznia, és mivel a mentorok 2-2 szavazattal juttatták tovább mindkét versenyző együttest, ezért a közönség döntött: az Apollo 23-nak kellett távoznia az álmok színházából.


A múlt heti, a Hajdu ikrek kiesésével végződő adás után ma a feldolgozások estjét tartotta meg a versenyben lévő kilenc versenyző. Ördög Nóra újra meglepetést okozott külsejével: "szibériai" stílus szerint öltözött, gigantikus kucsmába burkolta a fejét, mintha legalábbis sielni indult volna miniruhában. Azután szerencsére levette a hatalmas fejfedőt, ami ugyan jól állt neki, csak nem ehhez a ruhához. A furcsa belépőt nem nagyon értette senki.

Hasplasztika - Kérdezd Vikit, aki már átesett rajta!







Tarány Tamás szakítása után, repedt szívvel akart újat mutatni. A mackós biztonsági őr a múlt héten egykori szerelmének énekelt, holott már tudta, kapcsolatuk véget ért. Ezúttal minden gondját-baját félretette, legalábbis megpróbált nem tudomást venni a fájdalomról. Madonna Musicjának rockosított Roy és Ádám verziója hihetetlen jól állt neki, a srác igazán tehetséges, valódi őserő, annak ellenére, hogy cukinak szánt kutyás pólóba bújtatták. Tamás az elektro boogie-zást is felvállalta, amiből látszott, tud ő táncolni, ha kell. Nagy show volt, nem lenne csoda, ha a végsőkig menetelne az X-Faktorban. Feró viszont gyengének találta a tánctudást, míg Keresztesnek éppen az tetszett a legjobban. Geszti rafináltnak találta a produkciót, és hétről hétre jobbnak látja őt.

Tipp! Házi kedvencek őrült jelmezekben. Vicces vagy beteg? Kattints a galériáért!



Apollo 23 Umbrella



Ördög Nóri a folytatásban a TV2-n futó ÖsszeEsküvők stylistjának, Lakatos Márknak tett epés megjegyzést. Viszont még egyszer sem gondolt a szexre.

Kocsis Tibor a szerelmet keresi állítólag, de közben gőzerővel készült a mostani előadására. Malek Miklós az orra alá dörgölte hibáit, a Csernus-módszert alkalmazva a lottókirályon. Tibi elegánsan, mikrofonállványnál állva kezdett bele Mariah Carey egyik legnagyobb slágerébe, az I want to know what love is-be, teljesen beleélte magát. Hangja azonban olykor megcsuklott, és sokkal több hajlítást vitt bele a produkcióba, mint szokott. Bizony, nem is kérdéses, volt ő már ennél sokkal jobb is az előzőekben. Geszti - miközben kijelentette, hogy neki nincs szüksége drogra - csak reménykedni tudott benne, hogy nem kell ma távozni Tibónak, Ildinek sem tetszett jó darabig az előadás, és Feró sem volt elragadtatva.



A Rocktenors legutóbb már másodjára került a kiesés szélére, de még mindig versenyben vannak. Megviselte őket a múlt heti párbaj, sírva emlékeztek a pillanatokra, Gesztinek az volt velük a feladata, hogy életet leheljen beléjük. A srácok ezúttal az A-HA Take on me című nótájának sajátos, Northern Kings-féle meglepő verziójával jelentkeztek, a zene alig hallhatóan sistergett csupán alattuk. Meglepetést nem okozna, ha újra össze kellene csapniuk a műsor végén valamelyik társukkal, mert nem voltak túl acélosak. Feró szerint csak pattogtak a színpadon, mint a kecskeürülék a deszkán, Keresztes leginkább salátához hasonlította a produkciót. Maleknak viszont bejött a dolog, főleg Márió magas hangja.

Tipp! Új valóságshow a Showder Klub szereplőivel. Kattints a galériáért!



Muri Enikő Érzésére





Mielőtt a reklámra kapcsoltak volna, a füst elöntötte a stúdiót. Azt még ki kell szellőztetni, különben Baricz Gergőéknek nem lesz egyszerű dolguk az énekléssel.

A szellőztetés sikerült, így folytatódhatott az X-Faktor 2011, méghozzá Lil C-vel, aki az ígéretek szerint ezúttal bebizonyítja, hogy nem Michael Jackson-klón, hanem egyéniség. A kockás hasizomra építi az afroamerikai srác a karrierjét, legalábbis a kisfilmje erről árulkodott. Lil C szürke öltönyében visszarepítette a nézőket a '30-as évek poros, de mégis fényűző tengerentúli kocsmáiba Bon Jovi It's my life-jának talán legérdekesebb változatával. És be kell vallani, valóban új arcát mutatta meg, ebben a stílusban talán még jobb is a srác, mint a Jacko nótákban. Geszti szerint pofátlanul elegáns és laza volt, Feró is meglepődött, nagyon tetszett neki, Malek is imádta, Keresztes pedig úgy érezte, szeretne levetkőzni.



Baricz Gergő eddig minden héten valami újat hozott, Keresztes Ildikó férje, az EDDA gitárosa pedig egy koncertre vitte el őt. Kicska szerint éveken belül hatalmas sztár lesz belőle. Ezúttal saját gitárjával, ékes tájszólásával Ihász Gábor Állj meg kislányával kezdett, majd kirohant a színpadról, hogy visszatérve zorall rockshow-t csináljon a táncdalból. A fiatalembernek nagyon jól áll a színpad, mindig van valami extra, amit belead, ez most is így volt. Nem tisztünk megítélni, hogy ez jó vagy rossz, de az biztos, hogy nem átlagos. Feró megkajálta, figyelemre méltó egyéniségnek tartja, Malek pedig másik univerzumban érezte magát, Gesztinek azonban csak az eleje jött be igazán.



Bagosi Alexa hetek óta küzd a lábsérülésével, mostanra viszont többé-kevésbé túl van rajta. Feró múzeumban készítette fel az újabb megmérettetésre, hogy a régi nagyoktól tanuljon. A Mizu Kesh-változata már milliók szeretetét elnyerte, és Alexa ebben a dalban végre, talán most először igazán szexis oldalát mutatta meg. Kisugárzása rendkívül erotikus volt, a hangja pedig lenyűgöző. Valószínűleg ő sem csupán az a szende anyuka, ahogy eddig gondoltuk róla... Gesztinek rossz híre volt: meg kellett dicsérnie Ferót is és Alexát is, főleg, hogy végre volt egyénisége a válófélben lévő asszonynak. Keresztes a Mizut utálja, ezt a feldolgozást mégis szerette, és Malek is csak a tüzet hiányolta.


Mielőtt kiderült volna, hogy melyik két versenyzőnek kell még párbajoznia is az este, szokás szerint a közös dalt adták elő a tehetségek, és színre lépett egy extra meglepetésember is. Az együttes nóta Geszti bandájának, a Gringo Sztárnak a Szabadulj fel című száma volt. Hiába, a jogdíjra szükség van... Ugyanakkor látszik, egyre jobban összeérnek az énekesek, a decemberi szuperkoncertre ez elég jó előjel! Az is feltűnő, hogy ezek a lányok/srácok igazán jól tudnak bulizni így együtt.



Tipp! Szakmát váltott a színész, mostantól hamburgert árul. Kattints a galériáért!


Ne higgy nekemmel






De az utóbbi két esemény, a közös dal és az extra produkció csupán arra volt elég, hogy az idő teljen. A feszültség is fokozódott ezzel párhuzamosan, a mentorok és a versenyzők arcára kiült az idegesség. Nóri sorra mondta ki a neveket, hogy kik azok, akiknek egész biztosan van még jövője a tehetségkutatóban. Végül a Rocktenors és az Apollo 23 maradt csupán a színpadon, így ismét Geszti Péter két csapata csaphat össze a végső megmérettetésben.

A negyedik élő show párbaját a Rocktenors kezdte, rutinos összecsapóként. Már két Queen dalt elhasználtak, így most Bon Jovi Alwaysát választották. A Queen jobban állt nekik korábban, igaz, érzelem rengeteg volt az előadásban ezúttal is. Ezek a srácok tényleg a szívüket-lelküket beleadják a versenybe, fontos számukra a siker.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!





Az Apollo 23 elsőként párbajozott, így ők a legjobbjukkal próbálkozhattak, az pedig Demjén Ferenc Most kell eldöntenem című slágere volt. Ez a nóta nem egy kifejezett fiúbanda stílusú szám, de hat az emberre, az biztos. Hamis hangok akadtak bőven, de ezek a fiúk még nem szoktak hozzá az effajta feszültségekhez. Ne felejtsük, néhány hete ők még egyéni előadók voltak.



A hat kemény férfi együtt könnyezett, míg várták, mi lesz a végeredmény. Malek Miklós az Apollo 23-at küldte haza, és Nagy Feró is így tett, mindketten a gyenge párbajprodukció miatt. Keresztes Ildikó a Rocktenors távozására voksolt az eddigi teljesítmények miatt, így Geszti Péternek kellett eldöntenie, ki nem nyerheti meg az X-Faktor 2011-et. Ő azonban úgy gondolta, hogy az Apollo 23-as fiúk jobban eladhatók, így a nézők szavazata számított. A borítékban kisebb meglepetésre az Apollo 23 neve volt, így a Rocktenors már a harmadik párbaját nyerte meg.

A könnyező srácok azonban a jövőben minden bizonnyal együtt, sikeres fiúcsapatként folytatják tovább, immár a tehetségkutatón kívül.

Tipp! Az elbűvölő Barbra Streisand arcai. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.