Sőreghy Zita OzoneNetwork barátnők autó kalandok Csobbanj az életembe!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kalandra most is négy keréken érkeztek Zita és barátnői. A kihívás különösen nagy az OzoneNetwork műsorvezetőjének, hiszen főzőtanfolyamra mennek, és Zita saját bevallása szerint sem egy konyhatündér.

A lányoknak profi segítőjük van, aki a saját lakásán ad különórát a főzésben kezdő barátnőknek. Még a répapucolás is nehézségeket okoz, de egyszer csak elkészül az ínycsiklandó ebéd. Lássuk, mit sütöttek ki a lányok!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=hyvzgFfcVo5Hn0Ji


Csobbanj az életembe: Így készülj a télre te is!http://www.life.hu/legykepben/tippek/20111107-csobbanj-az-eletembe-igy-kesziti-fel-az-autojat-a-telre.htmlCsobbanj az életembe: Autós kaland és jelmezbálhttp://www.life.hu/legykepben/tippek/20111028-csobbanj-az-eletembe-soreghy-zita-az-ozonenetwork-musorvezetojenek-es-baratnoinek.htmlPillants be az OzoneNetwork műsorvezetőjének pörgős napjaibahttp://www.life.hu/legykepben/tippek/20111024-csobbanj-az-eletembe-ilyenek-soreghy-zita-az-ozonenetwork-musorvezetojenek-porgos.htmlÖkotippek modern nőknek - Legyen divat a környezetvédelem!http://www.life.hu/hazitunder/20111020-okotippek-modern-noknek-legyen-divat-a-kornyezetvedelem.htmlHajdú Péter Alekosz rajongóit várja a TV2-rehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111114-frizbi-alekosz-az-osszeeskuvokben-hajdu-peter-alekosz-rajongoit-varja-a.htmlSebestyén Balázs: "Az ÖsszeEsküvők egy bukott műsor"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111112-class-fm-sebestyen-balazs-szerint-az-osszeeskuvok-a-tv2.htmlMiből tartja majd el a gyerekeit? Az X-Faktor sztárjának az utolsó esélye is elszállthttp://www.life.hu/anyaskodj/20111113-mibol-tartja-majd-el-a-gyerekeit-az-xfaktor-sztarjanak-az.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.