Havas Henrik nem bírja, ha férfiak puszilgatják

Caramel énekesek puszi Havas Henrik Zoltán Erika Kasza Tibor zsűri Megasztár Frizbi ölelés Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter és Kasza Tibi öleléssel és puszival köszöntek egymásnak a Frizbi felvételén - erről mondta el véleményét Havas Henrik, aki nem híve a férfiak puszilkodásának és a tegeződésnek sem. Caramel elárulta, hogy egy hatalmas feladat előtt áll, Zoltán Erika pedig a testével való örök harcáról, és a "Szexi lányról" is mesélt a Life.hu riporterének.

VV5: Vera csúnyán elhúzott Gergő előtt a párbajonhttp://www.life.hu/legykepben/20120101-vv5-vera-hazakuldte-gergot-a-valovilag-5-hatodik-parbajan-.htmlVV5: Csókcsata a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/20111231-vv5-csokcsata-a-villaban.htmlVV5: Gergő összetört a kihívástólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111230-vv5-gergo-osszetort-a-kihivastol.htmlVV5: Kinga folytatta az ámokfutását (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111229-vv5-kinga-folytatta-az-amokfutasat.htmlSzilveszteri szülinapos színészhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111229-hetvennegy-eves-sir-anthony-hopkins.htmlHattyúk az Elbánhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111229-hattyuk-az-elban.htmlVV Gigi nem kell a Cool Tv-nek! Lapátra tették délutáni műsorából a táncoslánythttp://www.life.hu/legykepben/20111228-valovilag-vv-gigit-es-istenes-bencet-lapatra-tettek-delutani-musorukbol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.