Két zsűritag is távozik a tehetségkutató műsorból

Paula Abdul X-Faktor Simon Cowell zsűri Nicole Scherzinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tehetségkutató atyja, Simon Cowell bejelentette, hogy Paula Abdul és Nicole Scherzinger is távozik az amerikai X-Factorból.

Az már biztos, hogy a két barna szépség nem tér vissza a tehetségkutató következő szezonjára. De nem csak a hölgyekkel bántak el - állítólag a műsorvezetőt, Steve Jonest is lecseréli a csatorna. Cowell és Antonio 'L.A.' Reid egyelőre úgy tűnik, maradnak a zsűriben.

AFP
AFP



Az egyik elbocsájtott zsűritag, Nicole Scherzinger a következőket írta a közösségi oldalán: "Szerettem volna, hogy tőlem tudjátok meg: a hír igaz, nem térek vissza az X-Factorba. Ennek ellenére nagyon remélem, hogy egy izgalmas év áll előttem, mely tele lesz nagyszerű dalokkal. Köszönöm azt a sok-sok szeretetet, melyet ezidáig kaptam mindannyiótoktól!" - írta Nicole.

Paula Abdul közleményében pedig a következők álltak: "Nem térek vissza az X-Factorba a következő szezonban. Hosszú ideje vagyok ebben az iparban és megtanultam már, hogy az üzleti döntések legtöbbször felülírják a személyes megfontolásokat. A többiekkel már egy ideje beszéltünk erről, és tökéletesen megértem és elfogadom ezt a helyzetet" - vallotta Paula, aki állítása szerint ezután is jó barátja marad Simon Cowellnek.

Persze Simon Cowell is megköszönte az elbocsájtott kollégák munkáját, de azt még nem tudni, kiket szánnak a kiesettek helyére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.