"Belevertem az arcába, mellbe és fejen rúgtam" - Megszólalt a ValóVilág újságírót verő szereplője

agresszió újságíró VV Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég az egyik budapesti bevásárlóközpontban a ValóVilág előző szériájából ismert Márki Zsuzsi megtámadta a Blikk újságíróját, Somogyi Nórát.

Már a VV4-ből is agresszív viselkedése miatt zárták ki Márki Zsuzsit. A lány a napokban ismét dühöngeni kezdett: magából kivetkőzve megtámadta, ütötte, rúgta a Blikk egyik munkatársát - fényes nappal egy bevásárlóközpontban. Az egykori playmate nemrég mesélte a Blikknek, hogy havi félmilliót keres egy németországi erotikakiállításon, így egy jó sztorit ígérve hívta az egyik belvárosi bevásárlóközpontba a cikk szerzőjét, Somogyi Nórát. Márki Zsuzsi idegesen érkezett a megbeszélt helyszínre, ordítani kezdett az újságíróval, és számonkérte, miért írta azt, hogy a testéből él. Szerinte a lányokkal és egy vibrátorral folytatott nemi aktus nem tartozik bele a szex fogalmába, majd egy hatalmas ökölcsapással nekitámadt az újságírónak.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]



Zsuzsi többször ütött egymás után, majd a padlóra rántotta Nórát. Ez azonban még nem volt elég neki, a földön ülő lányba négyszer belerúgott, ebből kettőt kifejezetten a fejére célzott, egy pedig a veséjét találta el, majd újabb ökölcsapások következtek, végül hozzávágta áldozatához méretes mobiltelefonját. A playmate barátnője végig videóra vette a brutális jelenetet a telefonjával.

Az elborult agyú playmate és barátnője elégedetten távoztak a helyszínről, míg Nóra azonnal hívta a rendőrséget, akik fél óra múlva már a tetthelyen helyszíneltek. Az újságíró ezek után a 8. kerületi rendőrkapitányságon tett feljelentést támadója és társa ellen, majd látleletet vetetett sérüléseiről. Közben Márki világgá kürtölte "hőstettét", a barátnője által készített videó egy részletét feltette a közösségi oldalára ezzel a kísérőszöveggel: "Na így jár, aki valótlan dolgokat írkál!!! Gratulálok Somogyi Nóra!!!" - olvasható a Blikken.

A Blikk kiderítette, három évig terjedő börtönnel is fizethet az agresszív valóságshow-sztár. "A rendőrségnek tett tanúvallomás alapján azt a megállapítást tehetjük, hogy garázdaság és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés történt, aminek a büntetési tétele három évig terjedő szabadságvesztés. Az orvosi látlelet után azonban ez még súlyosabbá is válhat, hiszen ha meg is rugdosták a sértettet a földön, úgy belső sérülései is keletkezhettek, ami viszont már súlyos testi sértés, amelynek büntetési tétele jóval magasabb. Felmerülhet még a biztonsági kamera felvételeinek elemzése után a súlyos testi sértés kísérlete, még abban az esetben is, ha az újságírónőnek nem keletkeztek nyolc napon túl gyógyuló sérülései" - fejtette ki Kamarás Péter jogi szakértő.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóirodáján megerősítették: a bejelentés nyomán a 8. kerületi rendőrök dolgoznak az ügyön.

Márki Zsuzsi a TV2 Aktív című műsorában nyilatkozott az esetről: "Igaz, amit írt, de olyan szavakat használt, ami leégetés akart lenni. "Belevertem az arcába, lehúztam a földre, mellbe meg fejen rúgtam. Ennyi" - részletezte a történteket a lány.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.