Berki Krisztián (exsportvezető) átverés Jóban Rosszban Szabó Zsófi szerelem botrányos szakítás tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes fordulat! Több mint egy hete ért véget Szabó Zsófi és Berki Krisztián szerelme, az egykori Fradi-vezér máris Amerikába utazott volt kedvese után.

Az ügy pikantériája, hogy Berki exe, Sónyák Szilvia - a Blikk értesülései szerint - már március elején elkotyogta, hogy a tengerentúlon randiznak majd. Berki akkor még hivatalosan a Jóban Rosszban színésznőjével alkotott egy párt. Úgy tűnik, programozott volt a szakításuk, és a botrányos életű vállalkozónak egy újabb színésznőt sikerült átvernie.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu



Sónyák Szilvi két év se veled, se nélküled kapcsolat után szakított Berkivel, de utána is jóban maradt a férfival, aki időközben Szabó Zsófi újdonsült párjaként pózolt büszkén az újságokban. Mindketten hangoztatták, hogy megtalálták életük párját, és egymás keresztnevét is az ujjukra tetováltatták. Eközben a háttérben már különös események zajlottak.

Szilvi március elején utazott Amerikába, ahol az Ohio állambeli Columbusban az Arnold Classic 2012 testépítő-versenyen indult. A magyar bikinimodell lányok közül ő lett a legsikeresebb. Nem csoda, hiszen nagyon készült: hónapok óta naponta több órán át tökéletesítette testét egy budai edzőteremben, ahol a többi sportolóval magánéleti témákról is beszélgetett.

"Szilvi lelkesen készült az amerikai útra, az pedig különösen legyezgette a hiúságát, hogy volt párjával, Krisztiánnal is fog kint találkozni. Először nem értettük, hogy lehet ez, hisz Berki akkor Zsófival járt, de Szilvi megnyugtatott mindenkit, ügyes fiú Krisztián, megoldja ezt is" - mesélte egy lány a Blikknek, aki szintén abba az edzőterembe jár, ahova Szilvi.

Berki a múlt csütörtökön a TV2 vasárnapi Frizbi című műsorában vallotta be, hogy gondok vannak párkapcsolatával. "Szerelmünk egy életre szól, a kapcsolatunk viszont jelen pillanatban szünetel" - mondta, hozzátéve: a tetoválásuk is örök, azaz marad a kezén. Igaz, emiatt nem kell fájjon a feje, hiszen édesanyja keresztneve is Zsófi, így mindig hivatkozhat rá, ha valamelyik kedvese szóvá teszi ezt majd.

Mint kiderült, a tévés bejelentés után, amely Zsófit is váratlanul érte, Berki nem sokkal repülőre pattant és meg sem állt Amerikáig, ahol volt párja várta már.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.