Irigy Hónaljmirigy lovasbaleset repedés lovaglás Sipos Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sipos Péternek megrepedtek a bordái és a farkcsontja is odalett a hétvégén, miután ledobta magáról egy megtáltosodott ló.

Sipos Péter a hosszú hétvégét Siklós környékén töltötte felesége családjánál. Miután megmászták a tenkeshegyi kilátót, némi kerti munka és piknik után egy lovastanyán kötöttek ki.

Forrás: mirigy.hu
Forrás: mirigy.hu


"Remek volt az idő és a hangulat, a kisebbik fiam, Gergő még a lovasfogatot is irányíthatta. Az istállókhoz visszaérkezve többen kérdezték, nincs-e kedvem lovagolni. Húsz évvel ezelőtt már ültem lovon, ezért mint tapasztalt lovas kaptam az alkalmon. Amikor a tulaj mondta, hogy az utolsó kanyarnál nagyon figyeljek, akkor kellett volna nemet mondanom" - bánta meg hősködését Sipos Peti.

"Eleinte csak poroszkáltam, majd ügetni kezdtünk. Hirtelen a ló beugrott vágtába és éreztem, hogy már nem vagyok ura a helyzetnek, hiába húztam a szárat. Csak pattogtam a nyeregben, miközben a ló egyre vadabb száguldásba kezdett. A kritikus kanyarhoz közeledve már többen kiáltoztak, és próbáltak a ló útjába állni. Talán egy pillanatra meg is torpant, amikor hanyattdobtam magam, és több métert repülve a hátamra zuhantam. Jó néhány percig nem tudtam lábra állni, feküdtem a földön, a szám tele volt homokkal és éreztem, hogy nagy a baj. A bordám és a farkcsontom is megrepedt, nehezen megy a mozgás. Ezek után Tenkes kapitánya már biztosan nem leszek, ráadásul egy ideig nélkülöznöm kell a színpadot, hiszen pár hétbe beletelik, amíg felépülök" - mondta a Life.hu-nak Mirigy Peti.

Tipp! Exkluzív fotók a Csillag Születik zsűritagjáról. Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Abszolút győztes lett a Csillag születikhttp://www.life.hu/legykepben/20120319-nezettsegi-adatok-2012-marcius-16-17-abszolut-gyoztes-lett-a.htmlOsvárt Andrea egy igazi szuperprodukcióban kapott főszerepethttp://www.life.hu/legykepben/20120319-hajdu-peter-frizbi-osvart-andrea-szuperprodukcioban-kapott-foszerepet.htmlEltitkolt leszbikus kapcsolatok a történelemben (18+)http://www.life.hu/legykepben/20120306-leszbikus-ledik-a-tortenelemben-eleanor-roosevelt-virginia-woolf-janis-joplin.htmlAlekoszt tönkretették a nők és pszichológushoz járhttp://www.life.hu/legykepben/20120317-vv-alekosz-belebetegedett-nougyeibe-nem-tud-kigyogyulni-az-influenzabol.htmlCsillag születik: A zsűri mindenkit durván kiosztotthttp://www.life.hu/legykepben/20120317-csillag-szuletik-2012-puzser-robert-durvan-osztotta-az-unalmas-es.htmlA mirigyes fiúk már csak árnyékuk önmaguknakhttp://www.life.hu/legykepben/20120303-a-shadowland-tancosaival-egy-szinpadon-probaltak-megtalalni-arnyekukat-az-irigy.htmlHeti útravaló Müller Pétertől - 14. részhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120319-heti-utravalo-muller-petertol-14-resz.htmlKiderült! 70 lánnyal volt az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20120319-csillag-szuletik-kiderult-70-lannyal-volt-az-rtl-klub-sztarja.htmlAzonnal műteni kell a Való Világ 5 sztárját!http://www.life.hu/legykepben/20120317-vv5-fajdalmai-voltak-a-melleben-surgosen-meg-kell-muteni-vv.htmlSzabó Zsófit csúnyán átverte Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20120317-szabo-zsofit-atverte-berki-krisztian-aki-titokban-a-volt-baratnojehez.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.