Megvan a dátum! Úgy néz ki, Damu nem ússza meg a börtönt

Damu Roland erőszak börtön bántalmazás pszichiátria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán kiengedhetik a kórházból, tíz nap múlva pedig börtönbe kell vonulnia Damu Rolandnak - értesült a Life.hu.

Tipp! A meggyilkolt feleség története képekben! Kattints a galériáért!


A múlt hét közepén orvosszakértők órákon át vizsgálták Damu Rolandot, akit egy fővárosi pszichiátrián kezelnek depresszió és pánikbetegség gyanújával. A Life.hu kiderítette, a súlyos testi sértés és nemi erőszak miatt négy és fél év börtönre ítélt színésznek április 26-án kell bevonulnia a börtönbe. Informátorunk szerint a jövő héten szerdán átmenetileg elhagyhatja a klinikát is, ahol jelenleg ápolják.

Fotó: Magócsi Márton [origo]
Fotó: Magócsi Márton [origo]

"A zárt osztályról már kikerült, de nincs jó állapotban. Hangulata ingadozó, kérésére párja, Jucika is csak ritkán látogatja" - mondta a Life.hu-nak a neve elhallgatását kérő informátor, aki szerint Damu lélekben már beletörődött, elkerülhetetlen, hogy börtönbe vonuljon. "Tervezi, hogy dolgozni fog. A párját nem kérte arra, hogy várja meg. Ha nem tart ki mellette, akkor sem tehet semmit. 26-án vagy be kell vonulnia, vagy beviszik. Hacsak nem történik valami váratlan csoda vagy fordulat. Az orvosszakértői vélemény meghatározó lehet" - tette hozzá.

A jelek szerint a jogerősen elítélt színész így tényleg már csak az orvosszakértői véleményben vagy a kúria döntésében bízhat. Igaz, ez utóbbi feltehetően csak hónapok múlva dönthet arról, a színész elleni eljárásban nem akadtak-e olyan hibák vagy kérdések, amelyek miatt újra kellene tárgyalni az ügyét. Damu egyébként a klinikán sem televíziót, sem újságokat nem olvas, így nem nézte azt az interjút sem, amelyet volt menyasszonya, Palácsik Tímea adott a Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban.

GYLF

Tipp! Sztárok, akik a sitten végezték! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.