Rubint Réka A királynő szépségverseny Kasza Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere a TV2: A Királynő című szépségversenyének válogatásán járt, ahol megszólalt néhány idei döntős is. Az egyik szépség jótékonykodna, a másik állatmenhelyet nyitna, és volt olyan lány is, aki egyáltalán nem készült a megmérettetésre. Rubint Réka szerint nagyon csinosak és feszesek a lányok, és a narancsbőr szinte ismeretlen fogalom, ha rájuk néz. Íme a verseny legszebbjei!


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Erre várt szinte az egész világ: végre megszületett az énekesnő gyermekehttp://www.life.hu/legykepben/20120502-erre-a-gyerekre-vart-szinte-az-egesz-vilag-vegre-megszuletett.htmlButton Budapestenhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120502-jenson-button-budapesten.htmlKlapka György: "Ha nincs munkám, az életemnek is vége"http://www.life.hu/legykepben/20120427-klapka-gyorgy-a-penzhez-fuzodo-viszonyarol-es-halala-napjarol-meselt.htmlÖtvenmilliós adóssága van Ganxsta Zolee-nakhttp://www.life.hu/legykepben/20120501-otvenmillios-adossaga-van-ganxsta-zoleenak.htmlTóth Gabi sírva árulta el legnagyobb félelmeit Szily Nóránakhttp://www.life.hu/legykepben/20120427-toth-gabi-sirva-arulta-el-legnagyobb-felelmeit-egy-kave.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.