Házasodna a gazda Lilu gazda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub legújabb műsora, a Házasodna a gazda kapcsán egy farmra látogatott a Life.hu riportere. A show háziasszonya, Lilu ízig-vérig pesti lány, így számára nem teljesen megszokott dolog ez az élet. A szőke műsorvezető elárulta, ő kifejezetten fél a malacoktól, de az okát ennek nem tudta megmondani.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Stohl áldozata végigsírta a kártérítési per tárgyalásáthttp://www.life.hu/legykepben/20120504-stohl-andras-aldozata-k-pali-bacsinak-a-lanya-vegigsirta-a.htmlCsonka András nem boldog a magánéletébenhttp://www.life.hu/legykepben/20120503-csonka-andras-nem-boldog-a-maganeleteben-csak-a-szakmajaban-.htmlCsillagot kapott Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120503-scarlett-johansson-csilalgot-kapott-hollywoodban.htmlJoshi: "Gyönyörű volt anyám halála!"http://www.life.hu/legykepben/20120502-hajdu-peter-frizbi-joshi-bharatgyonyoru-volt-anyam-halala.html92 éves korában elhunyt Hollywood legendás színésznőjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120502-92-eves-koraban-elhunyt-hollywood-legendas-szinesznoje.htmlÁllatmenhelyet nyitna a szépséghttp://www.life.hu/legykepben/20120502-a-kiralyno-casting-tv2-allatmenhelyet-nyitna-es-jotekonykodna-tobb-szepseg.htmlAz ismert magyar énekesnő őszintén beszélt titkairólhttp://www.life.hu/legykepben/20120502-balazs-klari-titkolja-korat-es-cafolja-a-hireszteleseket-szepeszeti-beavatkozasairol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.